Ghid pariuri tenis

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Ghid pariuri tenis

Ghid pariuri tenis

Pentru a paria pe un meci de tenis trebuie luati in considerare mai multi factori. Inainte de toate, trebuie sa va spunem ca meciurile de tenis feminin sunt mai imprevizibile decat cele de masculin, ultimii ani oferindu-ne nenumarate exemple. Asadar, orice parior cu o oarecare experienta ar spune ca daca doresti sa obtii profit in tenis, ar fi recomandat sa pariezi pe cel masculin. Nu este insa o regula.

Dar mai bine sa notam factorii de care trebuie sa tineti cont pentru a paria pe un meci de tenis.

Un prim factor in ghid pariuri tenis este suprafata de joc.

Exista 4 tipuri de suprafete: ciment, zgura, iarba si carpeta, aceasta ultima suprafata fiind intalnita mai mult in turneele futures sau challenger. Evident, nu toti jucatori sunt la fel de buni pe toate suprafetele, ci exista tenismeni care exceleaza pe una dintre ele. Pe zgura, cei mai buni tenismeni, in general, sunt spaniolii, urmati de argentinieni, in timp ce pe hard sunt avantajati cei ce au ca principala arma serviciul.

Forma jucatorilor este si ea foarte importanta. Pentru asta, ar fi bine sa va uitati pe rezultatele obtinute de acel jucator in ultimele partide pe suprafata respectiva si chiar si la performantele din anii trecuti ale acelui turneu. Sunt jucatori, chiar si unii de top, care nu agreeaza anumite locatii, din diferite cauze.

Nu rata 150 RON bonus oferit de Unibet

Un aspect foarte important il joaca forma de moment. Aici, este foarte important sa fim la curent cu accidentarile jucatorilor, oricat de mici ar fi acestea. Sunt multe site-uri de specialitate care pot oferi aceste informatii. Cele mai comune accidentari in tenis sunt la tendonul lui Achille, la incheieturi, glezne, umeri, sau spate.

De asemenea, important este si timpul petrecut pe teren in precedentele jocuri din acea saptamana. Acesta nu este insa un criteriu chiar atat de important, mai ales pentru jucatorii profesionisti. In cazul tenismenilor mai neexperimentati insa, cum ar fi cei de la turneele challenger sau futures, timpul petrecut in teren in rundele anterioare poate fi un factor determinant.

Rezultatele directe sunt si ele elemente de care trebuie sa se tina cont in parierea unui meci. Aici sunt esentiale intalnirile recente ale celor doi oponenti pe aceeasi suprafata pe care urmeaza a se juca si acea partida. Sunt si anumite cazuri in care un jucator are un blocaj psihic in fata celuilalt, tocmai din cauza acestui aspect: cel al intalnirilor directe.

Pentru cei care doresc sa parieze live pe un meci de tenis, trebuie sa spunem ca e foare important sa vizioneze partida. Unibet este unul dintre locurile in care puteti beneficia de transmisiuni live ale unui meci de tenis.

Apropo de Unibet , sa spunem ca in presezon puteti gasi pariuri pe termen lung pentru finele editiei 2015, cum ar fi prezicerea pozitiei pe care termina un anumit jucator.

Sigur, ar mai fi cateva aspecte in ghid pariuri tenis, cele prezentate mai sus fiind insa cele mai importante.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Pariuri tenis explicate Urmariti meciuri de tenis la TV si v-ar placea sa pariati, insa nu cunoasteti semnificatia tuturor pariurilor din oferta? Vom incerca sa facem lumina in privinta acestui aspecte, […]
  • Care sunt cele mai profitabile pariuri pe tenis? Vremurile in care fotbalul era de departe cel mai pariat sport au apus si asta in special datorita descoperirii pariurilor online de catre tot mai multi jucatori. Sigur, si acum […]

Comentariile sunt inchise.