Strategii pariuri sportive

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

strategii pariuri sportive

strategii pariuri sportive

O buna parte dintre utilizatorii diferitelor siteuri de pariuri prefera sa foloseasca una sau mai multe strategii, in speranta de a genera profit. Sigur, la nivel teoretic, orice strategii pariuri sportive sunt bune atata timp cat meciurile sunt castigatoare. Asadar, aproape totul sta in alegerea pronosticurilor.

Sunt o gramada de strategii pe care le puteti adopta la pariuri, unele mai bune (care minimalizeaza pierderile si/sau maximizeaza profitul), altele mai putin bune. Mai jos vi le vom prezenta pe cele mai des intalnite si, credem noi, cele mai bune dintre acestea.

Cea mai raspandita metoda este Martingale. Noua ne place sa o numim strategia „ori la bal, ori la spital”. De ce? Fiindca, intr-un anumit punct al acestei strategii ori veti genera profit, ori veti pierde toata banca. Strategia functioneaza cam asa: se alcatuieste un bilet cu o cota peste 2.00, iar de fiecare data cand acel bilet este pierdut se dubleaza miza. Daca acesta este castigator, vom reveni la miza initiala.

Pentru aceasta strategie ar trebui sa dispuneti de o suma mare de bani. Astfel, puteti miza un singur meci pe bilet, repetand pronosticul. De exemplu, vom lua o etapa din Liga I, unde meciurile au un interval de incepere de minim doua ore. Sa spunem ca pe fiecare meci al unei etape vom miza pe egal. Presupunand ca pentru prima partida mizati o unitate si cum deocamdata sunt 9 meciuri in Liga I, daca niciunul dintre primele 8 meciuri nu se vor termina la egalitate, la al noualea veti miza 256 unitati. Daca remiza nu apare nici atunci, va recomandam sa o luati de la capat etapa viitoare.

O alta strategie des utilizata este Easy Money. Mai exact, avem o suma de bani si sa spunem ca vrem sa o dublam. Investim de fiecare data intreaga suma (sau, ca sa folosim un termen din poker, mergem „all-in”) pe o cota de 1.1 sau chiar mai mica, pana la indeplinirea obiectivului. Sfatul nostru ar fi sa pariati live pe aceste cote, pentru a observa trendul unei formatii. Daca mizati inainte de inceperea partidei, nivelul de siguranta scade.

In gama „strategii pariuri sportive de succes” intra si modelul D’Alembert.

Acesta poate da putine batai de cap in privinta calculelor, cel mai bun lucru fiind sa tineti evidenta in scris. Asta fiindca strategia consta in marirea mizei cu o unitate dupa fiecare pariu pierdut si micsorarea ei dupa fiecare pariu castigat.

O alta metoda care merita mentionata este „Sirul lui Fibonacci”. Acesta porneste de la o unitate, celelalte numere formandu-se din suma ultimelor doua. Sistemul este urmatorul: daca veti castiga, urcati miza, iar daca pierdeti o coborati. In ambele cazuri cu o treapta.

Exemplu de sir Fibonacci: 1,2,3,5,8,13,21,34,55 etc.

Strategii pariuri sportive mai sunt destule, acestea fiind insa, in opinia noastra, cele mai bune.

S-ar putea sa-ti placa si:

Comentariile sunt inchise.