Bonusuri pariuri 2015

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Bonusuri pariuri 2015

Bonusuri pariuri 2015

Cautand printre casele online dupa bonusuri pariuri 2015, am gasit cateva asupra carora merita sa ne indreptam atentia. Criteriul dupa care am ales aceste case de pariuri a fost acela ca dispun de interfata in limba romana.

Unibet 150 RON
William Hill 130 RON
Jetbull 300 RON

Astfel, [sc:runibet ] va ofera un pariu gratuit de 100% pana la maxim 150 RON la primul pariu plasat. Asta se intampla doar in cazul in care pierdeti acel prim pariu. Pentru a fi eliberat, bonusul trebuie sa fie rulat de 6 ori la pariuri sportive pe cote de minim 1.4. Se pot alege si mai multe meciuri pe bilet. Pentru cei ce prefera jocurile de cazino, bonuusul este de maxim 500 RON, iar iubitorii de poker au posibilitatea de a alege, suma maxima a bonusului fiind tot de 500 euro, eliberati in mai multe transe, dupa indeplinirea anumitor conditii.

Bonusuri pariuri 2015 mai avem si la [sc:rjetbull ].

Aici, bonusul de bun-venit la pariuri sportive este de 50%, pana la 75 euro. Pentru a beneficia de suma maxima de bonus, trebuie sa depuneti 150 euro. Banii depusi trebuie rulati de 8 ori pentru ca bonusul sa poata fi retras din cont. Numai pariuri cu cote egale sau mai mari de 2.00 sunt luate in calcul pentru rulaj. Evident, sunt permise si bilete cu pariuri multiple, lucru care constituie un avantaj.

[sc:baner_jet ]

Pentru pariurile plasate din balanta bonus, doar pana la un maxim de 50 euro vor conta pentru indeplinirea cerintelor. Atentie, asta se refera doar la balanta bonus si nu inseamna ca miza maxima pe un pariu/bilet este de 50 euro.

Daca mai stiti si unele strategii prin care sa rulati bonusul luandu-va cat mai multe masuri de siguranta, aceasta cerinta nu ar trebui sa constituie o problema, putand sa obtineti chiar si profit la sfarsit.

Nu in ultimul rand, la [sc:rwh ] gasim un freebet la inregistrare de 100% pana la 130 RON. Acest freebet trebuie folosit in maxim 7 zile de la primul depozit.

Atat la [sc:runibet ], cat si la [sc:rjetbull ], cerinta de rulare a bonusului trebuie sa fie indeplinita in maxim 30 zile de la prima depunere.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Goana dupa bonus de inregistrare pariuri online Cele mai multe case de pariuri online ne intampina cu un bonus de bun-venit atunci cand depunem pentru prima data. In functie de casa ne putem alege cu un bonus destul de mare. Avand […]
  • Rulaj bonusuri pariuri Majoritatea utilizatorilor care doresc sa parieze este interesata de bonusuri, mai ales de cel de prima depunere. O buna casa de pariuri este aceea care ofera astfel de bonusuri de la […]

Comentariile sunt inchise.