Atentie la case de pariuri online!

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

case de pariuri online

case de pariuri online

In ceea ce priveste inregistrarea la case de pariuri online, exista doua tipuri de utilizatori: cei care sunt loiali uneia singure, jucand in mod constant acolo si cei ce umbla „din floare in floare”, din diferite motive. In acest articol ne vom concentra pe cea de-a doua categorie.

Unul dintre motivele pentru care utilizatorii isi deschid conturi la cat mai multe case de pariuri online este acela de a vana bonusul de inregistrare. Este adevarat, se poate castiga destul de bine doar de pe urma acestei oportunitati. Un alt motiv ar fi cotele mai mari descoperite la alte case de pariuri, care, sincer, pentru noi nu sunt chiar atat de importante.

Oricare ar fi motivul crearii de conturi la cat mai multe case de pariuri online, trebuie sa va spunem ca nu tot ce zboara se mananca.

In lumea virtuala sunt aproximativ 500 case de pariuri online, cel putin din informatiile noastre. Mare parte din acestea sunt serioase in ceea ce priveste retragerile, dar mai sunt si asa-zisele „case fantoma” la care, odata banii depusi, sansele de a ii mai putea retrage sunt aproape nule.

[sc:baner_jet ]

Acestea pot fi usor de depistat, in general. Cei care au denumit acele case de pariuri online nu sunt foarte inteligenti, altfel nu ne putem explica faptul ca exista siteuri cu nume destul de greu de tinut minte, care folosesc atat litere, cat si cifre.

Daca ati intrat pe un site cu un nume ciudat, fara a auzi in prealabil de el in mediul online sau in cel offline din mai multe surse, trebuie sa fiti cu bagare de seama inainte de a va inregistra.

Dupa ce intrati pe un astfel de site, ar fi bine sa va uitati nu atat dupa metodele de depunere si retragere, ci dupa suportul tehnic pe care il ofera (live chat si/sau e-mail). Daca acea casa de pariuri online nu are nici una, nici alta, sansele ca ea sa fie o teapa de zile mari sunt foarte ridicate. Sigur, mai sunt si alte semne dupa care ar trebui sa va uitati, cum ar fi: tipul de oferta, numarul de meciuri admis pe un bilet, aplicatie pentru mobil, eventuale erori de afisare ale scorurilor etc. Daca o casa de pariuri va nemultumeste in cel putin una din aceste privinte, nu inseamna neaparat ca este o casa „fantoma”, insa ar trebui actionat cu prudenta.

In final, va recomandam cateva case de pariuri online care, cu siguranta, nu sunt tepe. Atat [sc:runibet ], cat si [sc:rjetbull ], dar si [sc:rwh ] au o oferta destul de bogata, toate cele 3 beneficiind si de interfata in limba romana.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Probleme la agentii de pariuri Fie ca vorbim de o agentie de pariuri online modesta sau una de top, probleme pot aparea in ambele cazuri, unele minore, altele putin mai mari. In primul rand, pentru a evita orice […]
  • Case pariuri sportive cu meniu in limba romana In ultima vreme, au aparut tot mai multe case pariuri cu meniu in limba romana. Sigur, limba de baza este engleza, insa interfata poate fi schimbata in mai multe limbi, dupa bunul plac […]

Comentariile sunt inchise.