Calcularea mizelor la pariuri

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Calcularea mizelor la pariuri

Calcularea mizelor la pariuri

Calcule, calcule si iar calcule. De asta are nevoie un parior pentru a gasi reteta succesului. Dar oare care ar fi miza potrivita pentru plasarea unui pariu?

Pe Internet se gasesc o multime de strategii, ce contin mai multi pasi. Chiar daca descoperiti ca o strategie este destul de buna, aveti grija ca primul pas sa nu contina o suma prea mare de bani. Poate veni o serie proasta si veti ajunge la un moment dat, la pasul 6, sa zicem, sa pariati toata banca pe care o aveti la dispozitie in cont.

Pentru cei ce nu urmeaza o anumita strategie, le recomandam sa parieze un procent fix din banca. De exemplu, pentru meciurile in care utilizatorii nu au mare incredere le recomandam ca acest procent sa fie de 5% din banca, indiferent de cota, iar pentru cele in care au incredere maxima le sugeram sa dubleze miza la 10%. Sigur, procentul ramanand fix, veti recalcula suma pe care sa o investiti intr-un pariu in functie de banca totala avuta in acel moment.

Calcularea mizelor la pariuri ar trebui sa se faca altfel atunci cand mizam live.

Acolo avem multe evenimente care isi decid soarta intr-un interval relativ scurt de timp. La inceput, nu avem in vedere decat un meci atunci cand accesam platforma „pariuri live”. Apoi insa, ne fac cu ochiul din ce in ce mai multe meciuri, ale caror cote ni se par interesante si, pana la urma, „ne pierdem capul”, ca sa vorbim pe romaneste. Asadar, la pariurile live am recomanda ca procentul sa fie injumatatit fata de pariurile de dinaintea meciului.

[jetbullb]

Sigur, in teorie suna bine calcularea mizelor la pariuri, insa in practica lucrurile stau diferit.

Foarte putini pariori isi pastreaza „capul pe umeri”, fara sa tina cont daca pariul anterior a fost castigat sau pierdut. In cazul in care a fost castigat, sa spunem ca miza urmatorului pariu va fi aceeasi sau poate chiar mai mica. Dar ce te faci daca pariul este pierdut? Multi dintre noi ar juca la recuperare, lucru care nu este deloc indicat, insa tentatia este mare.

Sigur, aceasta calculare este subiectiva. Depinde de stilul fiecaruia cat va risca pentru a plasa un anumit pariu.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Importanta respectarii targetului in pariuri Un aspect foarte important pe care multa lume nu il respecta este targetul la pariuri. Desi, la prima vedere, este un detaliu nesemnificativ, importanta respectarii targetului in […]
  • Respectarea targetului in pariuri Probabil majoritatea dintre voi care joaca la pariuri urmaresc sa isi dubleze, tripleze sau chiar sa isi inzeceasca banca pe parcursul unei luni. Dar, oare, o data atins targetul, veti […]

Comentariile sunt inchise.