Pariuri sporturi virtuale

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

pariuri sporturi virtuale

Pariuri sporturi virtuale

Un fenomen relativ nou, mai ales in Romania, incepe sa cucereasca tot mai multi utilizatori. Este vorba despre sporturile virtuale. Si asta nu este de mirare, avand in vedere ca aceste evenimente sunt disponibile non-stop, unul singur durand maxim doua minute. Luand in considerare si pauza de un minut in care sa aveti timp sa pariati pe urmatorul eveniment, intr-o ora puteti miza pe cel putin 19 pariuri sporturi virtuale si sa le si aflati rezultatul.

O casa care beneficiaza de pariuri sporturi virtuale este [jetbull].

Aceasta ofera pariuri pe fotbal, curse de cai si curse de caini. Acestea sunt si sporturile virtuale cele mai des intalnite la o casa de pariuri.

In vederea fotbalului, un meci incepe la fiecare 3 minute. Aveti ca optiuni parierea pe rezultatul final, numarul de goluri sau scor corect. De punctat ca evenimentele sunt din campionatul Angliei, o etapa continand 10 partide.

In ceea ce priveste pariuri sporturi virtuale pe cursele de cai, denumite si hipism, acestea incep din doua in doua minute. Puteti miza pe faptul ca acel cal (+jocheul) va castiga sau ca se va clasa in top 3. De regula, participa un minim de 10 cai la fiecare cursa.

Cursele de ogari au aproximativ acelasi tipar cu cele de cai. Evenimentele incep tot din doua in doua minute, pariurile disponibile fiind ca acel ogar sa castige sau sa termine in top 2. Minimul de ogari este 6. Nicio cursa de ogari nu poate incepe insa fara vestitul iepure impaiat.

[jetbullb]

Un avantaj pus la dispozitie de catre [jetbull ] este acela ca puteti viziona toate cele 3 tipuri de sporturi virtuale fara a fi logat in prealabil. Astfel, va puteti face o idee si, de ce nu, chiar o statistica, despre acele evenimente oricand accesati acea sectiune.

Evident, daca mizati pe fotbal, nu va impiedica nimeni ca imediat dupa sa pariati pe cursele de cai sau pe cele de caini.

Sfatul nostru ar fi insa sa va concentrati pe unul dintre cele 3 sporturi sau, in orice caz, sa nu mizati pe mai multe simultan. Prin aceste pariuri sporturi virtuale se pot castiga multi bani intr-un interval relativ scurt de timp. Este adevarat, pot sa se si piarda. Daca aveti insa cel putin o strategie, sansele ca pariurile sa fie castigatoare cresc. Intr-un articol viitor vom vorbi si despre cateva strategii la fotbalul virtual.

 

 

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Profitati de pariuri sporturi virtuale! Daca v-ati saturat sa asteptati ore sau poate chiar zile pana cand pariul dumneavoastra plasat inainte de inceperea evenimentului sa se finalizeze, va vom oferi o solutie. Nu, nu este […]
  • Strategii pariere fotbal virtual Piata virtuala a inceput sa creasca in ultimii ani, datorita introducerii de sporturi virtuale, dintre care predomina fotbalul, cursele de cai si de caini. O casa de pariuri ce […]

Comentariile sunt inchise.