Pariuri paid picks

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Pariuri paid picks

Pariuri paid picks

Cine nu a auzit pana acum de pariuri paid picks? Acestea sunt peste tot, de la pagini de Facebook pana la siteuri serioase. Merita oare sa dai bani pentru ca altcineva sa gandeasca, practic, in locul tau? Unde mai pui ca pronosticul nu este 100% castigator, chiar daca este atent analizat.

In primul rand, sa vorbim de paginile de Facebook. Daca veti cauta pe reteua de socializare „paid picks” sau „ponturi sigure”, veti gasi o multime de siteuri. Majoritatea va promit ponturi 100% sigure, unele pe niste cote foarte mari. Evident, acestea sunt niste tepe ordinare, majoritatea ponturilor de acest fel fiind aruncate fara sa fie analizate in prealabil de catre cel care le ofera.

Mai sunt si pagini de pariuri paid picks care chiar ofera ponturi de calitate, acelea fiind insa rare si greu de gasit.

Sa trecem acum la lucruri putin mai serioase si anume siteuri de pariuri paid picks. Nu ne referim aici la siteuri croate, sarbe sau mai stim noi din ce tara, care prezinta sub forma de „dovada” un bilet modificat in photoshop. Ne referim la site-urile serioase, care prezinta o interfata buna si care si-au facut un renume de-a lungul anilor.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

 

Intr-un articol viitor va vom arata care sunt cele mai bune siteuri de pariuri paid picks.

De regula, ponturile oferite cu plata sunt publicate a doua zi. Cand vedeti ca un astfel de site a oferit un  pronostic castigator, nu va grabiti ca fata mare la maritat, ci alcatuiti o statistica pe timp de o luna, sa zicem, cu ponturile acelui site/acelor siteuri. Doar asa puteti vedea daca ponturile sunt analizate cum trebuie sau sunt oferite in bataie de joc. Trebuie, de asemenea, sa verificati si rezultatul real al unei partide. Daca siteul ofera alt rezultat sau pariul pierdut in realitate este castigator pe site, este evident ca acel site de pariuri paid picks nu prezinta incredere. Trebuie sa va spunem ca sunt cateva siteuri ai caror utilizatori posteaza partida oferita ca paid pick. Astfel, paid picksurile se transforma in free picks pentru utilizatorii „norocosi” care vor vedea pontul.

Daca doriti sa „ardeti” aceasta etapa cu tinerea evidentei rezultatelor pentru un site de pariuri paid picks, puteti tasta numele acelui site pe Google, pentru a va face o oarecare idee despre seriozitatea lui. Cu siguranta, veti gasi cateva recenzii despre acesta. In caz contrar, sansele ca acel site sa fie unul de incredere scad considerabil.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Cand este ideal sa jucam la pariuri sportive? Chiar daca, la prima vedere, nu pare atat de important, perioada in care pariem ar trebui sa fie aleasa cu grija. Nu de putine ori, nu doar analiza unui meci este cheia succesului […]
  • Pro sau contra paid picks? In ultima vreme, pe forumurile site-urilor de pariuri si nu numai am vazut diferite persoane care si-au exprimat opinia pro sau contra paid picks. Asadar, am decis ca o opinie in plus […]

Comentariile sunt inchise.