Pariuri handbal masculin CM 2015

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Pariuri handbal masculin CM 2015

Pariuri handbal masculin CM 2015

In aceasta seara va debuta editia cu numarul 24 a Campionatului Mondial de handbal masculin. Tara organizatoare este Qatar, directorul general al competitiei declarand ca 99% dintre sarcinile organizarii acestui eveniment au fost duse la bun sfarsit, ramanand unele detalii insignifiante.

Campioana mondiala din 2013 este Spania, calificata automat la aceasta competitie, la fel ca si tara gazda. Australia se calificase, initial, la acest Campionat Mondial, insa Federatia Internationala de handbal i-a anulat dreptul de a participa vara trecuta, in locul ei fiind adusa Germania, echipa cea mai valoroasa dintre cele necalificate. Pe 7 noiembrie s-au retras Bahrain si Emiratele Arabe Unite, inlocuite fiind de Arabia Saudita si Islanda.

Dintre echipele calificate aici, cele mai multe aparitii la un turneu final de acest gen le are Germania: 21 la numar. Dupa ea vine Danemarca, numarand 20 participari, fara insa a castiga vreodata si Franta, cu 19. La polul opus, Iran si Bosnia se afla la debutul lor la un Campionnat Mondial.

Suedia, Franta si Romania au castigat de cele mai multe ori Campionatul Mondial: in 4 randuri. Din pacate, Romania nu a reusit calificarea, fiind singura castigatoare a vreunui Mondial care nu e prezenta la Qatar.

La acest Mondial sunt calificate 24 de natiuni, impartite in 4 grupe a cate 6. In grupa A evolueaza Spania, Slovenia, Qatar, Belarus, Brazilia si Chile, in grupa B le avem pe Croatia, Bosnia, Macedonia, Austria, Tunisia si Iran. Mergem la grupa C, unde le gasim pe Franta, Algeria, Suedia, Cehia, Egipt si Islanda. In fine, grupa D le are ca si componente pe Danemarca, Polonia, Rusia, Argentina, Arabia Saudita si Germania.

Pariuri handbal masculin CM 2015 gasim la [wh].

Aici o gasim favorita pe Franta, campioana din 2009 si 2011, urmata de Spania, Danemarca si Croatia. Cele 4 au cote relativ apropiate, avand in vedere numarul total de echipe. Tara gazda, Qatar, este cotata cu a sasea sansa. Apropo de Qatar, aceasta va juca diseara meciul de deschidere impotriva Braziliei.

Foloseste bonusul de 135 RON oferit de William Hill pentru a plasa un pariu!

Merita sa aruncati un ochi la [wh], oferta pentru pariuri handbal masculin CM 2015 fiind foarte bogata.

Sa spunem ca acest Campionat Mondial se va disputa in doua orase: Lusail si Doha, aceasta din urma avand doua sali ce vor gazdui meciurile. Va fi interesant de vazut daca in aceasta editie se va dobori numarul maxim de goluri inscrise pana acum de o echipa la un Campionat Mondial: 55. Sau poate va fi depasita diferenta maxima de goluri intr-un meci: 42. Avand in vedere cele doua echipe debutante, sanse ar fi.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Pariuri CE handbal masculin 2016 Pe 15 ianuarie va debuta editia cu numarul 12 a Campionatului European, una care se va desfasura in Polonia si care se va incheia pe 31 ianuarie. Patru arene vor gazdui cele 4 grupe […]
  • Pariuri hochei pe gheata CM 2015 Pe 1 mai a inceput o noua editie a Campionatului Mondial de hochei pe gheata, gazduita de Praga si Ostrava, Cehia. Campioana anul trecut a fost Rusia, care a invins-o in finala pe […]

Comentariile sunt inchise.