Pariuri jocuri electronice

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

pariuri jocuri electronice

Pariuri jocuri electronice

Sunteti un impatimit al jocurilor, insa nu ati avut ocazia niciodata sa puneti pariuri jocuri electronice? Nu-i nimic, Pinnacle Sports va invata cum sa faceti asta. Si nu numai ca va invata, dar acele jocuri sunt disponibile si pentru pariere.

Sunt 5 jocuri de baza la care puteti paria: Counter-strike, League of Legends, Starcraft, DotA si Hearthstone. Fiecare joc are mai multe categorii. Probabil pasionatii de jocuri electronice vor intelege mai bine.

Maniera de pariere este aceeasi ca la sporturile obisnuite. Utilizatorii vor selecta un eveniment si vor decide suma pe care o vor paria la cotele date. Fiind vorba despre jocuri electronice, un eveniment este alcatuit din numele a doi „maestri” care se vor duela.

De regula, optiunile disponibile pentru a miza la aceste pariuri jocuri electronice sunt: rezultat final si handicap.

Daca veti accesa calendarul urmatoarelor turnee, veti zari o lista cu toate evenimentele viitoare, precum si data de inceput, respectiv de sfarsit a acelui turneu. Ca sa fim mai pe intelesul tuturor, un turneu este echivalentul unui sezon la fotbal. El poate dura o saptamana, o luna sau chiar si aproape un an.

De asemenea, daca accesati acest calendar, veti gasi si un link care va va trimite catre pagina oficiala a turneului, unde puteti viziona in direct batalia.

Poate va intrebati cum veti depozita fondurile la pariuri jocuri virtuale. Nu este nimic complicat. Trebuie doar sa aveti alimentat contul de pariuri sportive. Trebuie spus ca metodele de depozit acceptate de Pinnacle Sports sunt: transfer bancar, VISA, Mastercard sau Maestro, Entropay, Skrill (inclusiv Skrill 1-Tapp) si Netteler.

Fiindca Pinnacle Sports abia a implementat aceste jocuri, ele nu sunt, deocamdata, disponibile si pentru pariorii romani. Totusi, puteti viziona un astfel de duel pentru a va face o idee despre pariuri jocuri electronice. Pentru asta, nu trebuie sa va logati, ci doar sa accesati esports din meniul principal Pinnacle Sports, apoi Schedule si Live Streaming.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Pariuri extrasportive Multe case de pariuri au inceput sa aiba in vedere si persoanele carora nu le plac evenimentele sportive, din varii motive. Astfel, acestea au inclus in oferta si pariuri extrasportive […]
  • Case de pariuri pentru romanii din Italia In aceste zile am hotarat sa ne indreptam atentia si catre casele de pariuri din strainatate. Daca ieri am ajutat pariorii din Spania sa aleaga cele mai bune case de pariuri online din […]

Comentariile sunt inchise.