Respectarea targetului in pariuri

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Respectarea targetului in pariuri

Respectarea targetului in pariuri

Probabil majoritatea dintre voi care joaca la pariuri urmaresc sa isi dubleze, tripleze sau chiar sa isi inzeceasca banca pe parcursul unei luni. Dar, oare, o data atins targetul, veti inceta sa mai jucati o perioada de timp?

Majoritatea nu aleg asta, dintr-un motiv foarte simplu: lacomia. Daca vedeti ca ati atins targetul propus la inceputul perioadei (a lunii, de obicei), domnul rosu cu furca in mana va indeamna sa mai jucati, fiindca, in mod sigur, veti castiga mai mult. De cele mai multe ori insa nu este asa si, pana la urma, puteti pierde in cateva ore tot ce ati castigat pe parcursul unei luni de zile.

De aceea este foarte importanta respectarea targetului in pariuri.

Dar, sigur, daca ar fi sa scriem doua carti, una despre teoria pariurilor si alta despre punerea in practica a ei, cuprinsul cartii va fi diferit.

Insa, cu putina disciplina si autocontrol, veti reusi sa faceti asta.

De asemenea, este important ca intervalul dintre stabilirea targetului si termenul finalizarii lui sa fie destul de mare. Astfel, puteti juca fara a risca mize mari, in disperarea de a va atinge targetul cat mai repede. Mai greu este atunci cand se apropie termenul limita si vedeti ca sunteti departe de atingerea obiectivului. Insa nu disperati. Cine stie, poate luna viitoare norocul va va surade si veti acoperi si acea portiune pe care ati planificat-o sa o indepliniti in luna curenta.

Un alt factor important este ca, dupa o serie nefasta sau poate chiar un pariu pe care ati mizat ceva mai multi bani decat ar fi trebuit, dar care nu v-a iesit, la urmatorul pariu sa nu incercati sa aplicati o miza astfel incat sa acoperiti si „gaura” creata de pariul pierdut. Sunt destule zile in care puteti face asta, prin intermediul mai multor pariuri, asa ca nu are rost sa va grabiti, chiar daca subconstientul vostru si domnul de care am vorbit mai devreme va zic altceva.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

In acest caz, noi v-am recomanda o pauza, pentru a va calma si a va limpezi gandurile. Altfel, sunteti tentat sa pariati pe orice meci cu o cota, cat de cat, acceptabila, care va incepe cat mai devreme. Asta pentru ca va doriti ca profitul sa vina cat mai rapid. Din pacate, in majoritatea cazurilor nu se intampla asa ceva. Si puteti sa ne credeti pe cuvant, fiindca si noi am trecut prin asa ceva.

Ce ar fi de retinut de aici? Faptul ca daca vrei sa ai succes in pariuri, este foarte importanta nu atat rabdarea, cat autocontrolul, dar si respectarea targetului in pariuri.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Importanta respectarii targetului in pariuri Un aspect foarte important pe care multa lume nu il respecta este targetul la pariuri. Desi, la prima vedere, este un detaliu nesemnificativ, importanta respectarii targetului in […]
  • Calcularea mizelor la pariuri Calcule, calcule si iar calcule. De asta are nevoie un parior pentru a gasi reteta succesului. Dar oare care ar fi miza potrivita pentru plasarea unui pariu? Pe Internet se gasesc o […]

Comentariile sunt inchise.