Pariuri baschet NBA

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Pariuri baschet NBA

Pariuri baschet NBA

Sa incepem prin a spune ca NBA este prescurtarea de la National Basketball Association, iar liga a fost infiintata in 1946. Cea mai de succes echipa din istorie este Boston Celtics, cu 17 titluri, dar care a obtinut doar unul in precedentii 30 ani: in 2008. Finalista in acel sezon a fost LA Lakers, care a disputat nu mai putin de 31 finale NBA, dintre care 16 castigate. Castigatoarea sezonului trecut este San Antonio Spurs. 

In ultima vreme, am observat o crestere a numarului de utilizatori care prefera pariuri baschet NBA.

Pentru cei care nu sunt familiarizati insa cu acest sport, sa spunem ca NBA se imparte in doua conferinte: est si vest. Intotdeauna finala NBA se disputa intre o echipa din Conferinta de Est si una din Conferinta de Vest. Ambele sunt formate din 15 echipe. Fiecare echipa din Vest va juca doua meciuri pe sezon cu fiecare echipa din Est si 4 cu fiecare echipa din conferinta proprie. La sfarsitul sezonului, se va organiza un play-off in care vor patrunde cele mai bune 8 echipe din fiecare Conferinta. In play-off se joaca maxim 7 meciuri, iar prima dintre cele doua echipe care ajunge la 4 victorii merge mai departe.

In acest moment, Conferinta de Est este condusa de Atlanta Hawks, cu 40 victorii din 49 meciuri, urmata de Toronto si Washington, cu 33, respectiv 31 succese. In Conferinta de Vest lider este Golden State Warriors, cu 37 victorii, urmata de Memphis si Houston, cu 36, respectiv 33.

Pariuri baschet NBA cu o gama larga de optiuni pe un eveniment gasiti la [jetbull].

Dintre optiunile de pariu pe care puteti paria, amintim: rezultatul final, evident, total puncte ajustabile (under/over), handicap puncte ajustabil.

Ca si strategie pariuri baschet NBA, am recomanda sa va orientati spre handicap ajustabil. Puteti obtine un profit considerabil utilizand aceasta strategie. De exemplu, intr-o partida dezechilibrata, alegem ca favorita sa invinga la minim 11 goluri diferenta, cu o cota de 2.2, dar si ca outsidera sa nu fie invinsa la mai mult de 5 puncte, la o cota de 2.35.

[jetbullb]

Practic, ca pariul sa fie castuigator, nu trebuie ca favorita sa invinga la o diferenta intre 6 si 10 puncte, lucru destul de probabil. Astfel, considerand ca am mizat 10 unitati pe fiecare bilet, vom avea un castig de 22, respectiv 23.5 unitati. Asadar, profitul va fi ori de doua unitati, ori de 3.5 unitati.

Insa pentru cei ce nu vor sa riste atat de mult, le recomandam sa culeaga toate informatiile acelei partide si abia apoi sa parieze. Cu alte cuvinte, nu mizati pariuri baschet NBA doar de dragul de a sta noaptea treaz in fata calculatorului, pentru a vedea daca pariul va fi castigator.

 

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Pariuri finala conferinte NBA 2016 In aceste zile se disputa finala atat a Conferintei de Est, cat si a celei de Vest, disputandu-se deja doua jocuri dintr-un maxim posibil de 7. Sunt sanse mari ca anul acesta sa se […]
  • Pariuri NBA 2014-2015 Ieri dimineata a inceput editia cu numarul 69 a NBA. In finala sezonului trecut, San Antonio a castigat in fata lui Miami Heat cu 4-1. A fost cel de-al cincilea titlu NBA castigat de San […]

Comentariile sunt inchise.