Folosirea cardurilor pentru pariuri

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Folosirea cardurilor pentru pariuri

Folosirea cardurilor pentru pariuri

Din ce in ce mai multi au facut o paralela intre pariurile online, unde poti miza orice meci vrei, stand confortabil pe un scaun/fotoliu/pat si agentiile de cartier. In final, au decis ca pariurile online te fac sa economisesti mai mult timp si chiar si bani, daca ne referim strict la un singur bilet. Asa ca din ce in ce mai multi si-au creat sau isi vor crea, in viitorul apropiat, un cont la una sau mai multe case de pariuri.

Probabil multi dintre acesti pariori intampina dificultati cand vine vorba despre metodele de depunere. Cea mai intalnita metoda de depunere si cea mai utillizata, cel putin de pariorii care se afla la inceput de drum, este cea prin cardul de credit. De obicei, Mastercard sau VISA sunt cele mai cerute.

Cum ajungem insa la folosirea cardurilor pentru pariuri?

Este simplu. Sa presupunem ca doriti un card special pentru asta. Va duceti la banca, unde specificati acest lucru, iar dupa o saptamana sau doua ar trebui sa vina cardul. Apoi puteti depune suma pe care o doriti.

Toate casele de pariuri accepta cardurile de credit ca metoda de depunere, insa unele ar putea sa va retina un mic comision daca nu la depunere, atunci la reteragere. Noi va recomandam casa de pariuri [jetbull], unde nu va este aplicat niciun comision.

Probabil va intrebati cat de sigura este folosirea cardurilor pentru pariuri. Va spunem noi ca este destul de sigura, de vreme ce nu s-a inregistrat vreo plangere pe aceasta tema. Aici vorbim de case de pariuri cunoscute, nu despre case de care nu a auzit nici dracu’, pentru a ne exprima intr-un limbaj mai colorat.

Pentru a explica modul in care se efectueaza o depunere, sa luam un exemplu concret. Asadar, accesam casa de pariuri [jetbull], de unde alegem o modalitate de depunere prin card de credit (de regula, Mastercard sau VISA). Dupa cum puteti vedea, in cazul in care optati pentru Mastercard, nu puteti face retragerea decat prin transfer bancar. Depozitul minim este de 20$.

[jetbullb]

Pentru a depune, trebuie sa completati campurile cerute cu datele reale de pe card. Veti intalni acolo un camp care va cere sa introduceti CVC (Card Security Code). Acesta este format din ultimele 3 cifre de pe spatele cardului.

In cazul depunerii prin cardul de credit, cat si prin orice alta metoda, in afara de transfer bancar, banii vor ajunge in cont imediat. In cazul unei retrageri folosind cardul, suma retrasa va ajunge in maxim 3 zile lucratoare.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Modalitati de depunere la casele de pariuri online Tot mai multi pasionati de pariuri renunta la agentiile de cartier in favoarea caselor online. Si nici nu este de mirare, de vreme ce la Internet ai acces tot timpul, putand plasa […]
  • Depunere pariuri Skrill Skrill a devenit in ultima perioada metoda preferata de depunere a pariorilor romani si nu numai. Skrill (cunoscut pana acum cativa ani ca Moneybookers) este un portofel virtual, in […]

Comentariile sunt inchise.