Siguranta contului de pariuri

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Siguranta contului de pariuri

Siguranta contului de pariuri

In ultimul timp, tot mai multi pariori isi indreapta atentia spre casele de pariuri online. Este si normal, de altfel, de vreme ce siteurile de pariuri ofera mult mai multe beneficii decat agentiile de cartier.

Unele persoane sunt insa cam neincrezatoare cand vine vorba de manevrarea unei sume de bani pe Internet. De aceea, inainte sa isi deschida vreun cont la o casa, acestea doresc sa afle cat mai multe informatii despre siguranta contului de pariuri.

Daca si dumneavoastra sunteti una dintre acele persoane, va recomandam casa de pariuri Unibet. Odata ajunsi pe acel site, in josul paginii veti observa un titlu numit „security informations”.

Selectand acel link, va apare o pagina in care vi se explica detaliat cum este aplicata siguranta contului de pariuri.

Inainte de toate, sa spunem ca, odata intrati pe siteul Unibet, observati langa titlul site-ului un lacat. Acela certifica faptul ca al dumneavoastra cont este in siguranta deplina si ca nicio terta parte nu va putea avea acces la informatiile introduse de dumneavoastra.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Exista insa o exceptie, asa cum indica un punct de pe acea pagina numita „security informations”. In scopul identificarii fraudelor, casa de pariuri Unibet este indreptatita sa impartaseasca datele dumneavoastra personale cu o terta parte, cunoscuta drept serverul de verificare a adreselor. Prin „frauda” intelegem, de regula, completarea la inregistrarea unui cont de pariuri a unei adrese false sau inregistrarea a doua sau mai multor conturi de catre o persoana sau de pe acelasi IP.

Un alt punct important legat de siguranta contului de pariuri este acela ca Unibet va pastra datele dumneavoastra personale, precum si tranzactiile financiare, pe o perioada de minimum 10 ani dupa inchiderea contului. Daca nicio tranzactie nu s-a efectuat din momentul deschiderii contului pana in momentul inchiderii lui, Unibet va sterge datele personale instantaneu.

Detaliile cardului dumneavoastra de credit vor fi trimise o singura data de pe internet catre siteul Unibet.

Securitatea sistemelor este testata de cateva ori pe an de catre o terta parte.

De asemenea, orice cont considerat a avea o activitate suspecta va fi suspendat si investigat in amanunt. Daca avetii obiectii in legatura cu suspendarea contului sau cu orice altceva, puteti contacta oricand personalul Unibet prin intermediul chatului, e-mailului sau chiar telefonic.

Daca doriti sa aflati si alte detalii privind siguranta contului de pariuri, va invitam sa accesati linkul la care am facut referire mai sus.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • De ce nu alege toata lumea sa parieze online? In Romania pariurile online au aparut acum mai bine de 10 ani. Cu toate acestea, mai sunt persoane, chiar mai multe decat ne asteptam, care prefera pariurile off-line. Si asta din mai […]
  • Protejarea cardului de pariuri de frauda Lumea priveste cu o oarecare retinere intrarea in lumea pariurilor online, gandindu-se ca Internetul nu este atat de sigur in ceea ce priveste tranzactiile online, cardurile putand fi […]

Comentariile sunt inchise.