Tipuri pariuri baschet

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Tipuri pariuri baschet

Tipuri pariuri baschet

Desi NBA este de departe cea mai captivanta competitie in baschet, trebuie sa stiti faptul ca anumite case de pariuri au o oferta bogata pentru tosate ligile importante de baschet.

Un exemplu concludent este [wh], care pune la dispozitie o oferta foarte bogata pentru orice sport, incluzand baschetul. Aici ne referim la victoria unei echipe, total puncte, handicap asiatic, diferenta de puncte la care castiga o echipa, pauza/final sau chiar pariuri pe termen lung.

Daca o partida se termina la egalitate la sfarsitul celor 2 (NCAA) sau 4 sferturi, se va intra in prelungiri. Asadar, este exclus ca o partida sa se termine cu o remiza. Nici casele de pariuri nu tin cont de timpul regulamentar atunci cand rezultatul la sfarsitul lui este unul de egalitate, scotand aceasta posibilitate din calcul.

La pariul de tip under/over conteaza foarte mult rezultatele precedente ale celor doua echipe. Totodata, puteti face media punctelor marcate si primite de acestea in precedentele 5 partide, sa zicem.

Handicapul asiatic este folosit atunci cand aveti oarece dubii cu privire la deznodamantul unei partide sau daca sunteti foarte sigur de faptul ca o echipa va castiga lejer partida.

Foloseste bonusul de 135 RON oferit de William Hill pentru a plasa un pariu!

Daca sunteti in cautare de cote mari, unul dintre cele mai potrivite tipuri pariuri baschet este acela ca una dintre formatii va castiga la o anumita diferenta, intervalul fiecarei variante fiind de 3 sau 4 puncte. Pentru ca acest tip de pariu sa fie castigator, va trebuie o doza destul de mare de noroc. Alternativ, puteti miza pe mai multe variante in acest tip de pariu. Cum cota pe o varianta este destul de ridicata, puteti alege 4,5 sau chiar 6 variante si veti fi „pe plus” daca una din ele va fi castigatoare.

Mai sunt destule tipuri pariuri baschet la [wh], cum ar fi totalul punctelor unei echipe.

Ca in cazul totalului punctelor in meci, trebuie sa analizati si aici cu atentie ultimele rezultate ale echipelor care se intalnesc.

De asemenea, puteti paria pe faptul ca acea partida va beneficia de extra-time sau nu.

Evident, cota ca se va intra in prelungiri este una foarte mare, in jur de 13.0, insa, daca va simtiti norocos sau aveti o presimtire in legatura cu rezultatul acelei partide, puteti arunca o suma modica pe acest tip de pariu. Cine stie, poate norocul va va surade, fiindca aici este vorba doar de noroc.

Mai gasiti si alte tipuri pariuri baschet daca accesati site-ul [wh]. Si nu vedem de ce nu ati face-o, avand in vedere oferta foarte bogata de care dispune.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Pariuri tenis explicate Urmariti meciuri de tenis la TV si v-ar placea sa pariati, insa nu cunoasteti semnificatia tuturor pariurilor din oferta? Vom incerca sa facem lumina in privinta acestui aspecte, […]
  • Tipuri pariuri snooker Snookerul este unul dintre sporturile in care rabdarea este considerata un punct forte. Poate mai apreciat insa este fair play-ul jucatorilor, lucruri ce fac ca acest sport sa "prinda" […]

Comentariile sunt inchise.