Modalitati de depunere la casele de pariuri online

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Modalitati de depunere la casele de pariuri online

Modalitati de depunere la casele de pariuri online

Tot mai multi pasionati de pariuri renunta la agentiile de cartier in favoarea caselor online. Si nici nu este de mirare, de vreme ce la Internet ai acces tot timpul, putand plasa pariuri la orice ora din zi si din noapte, avand o oferta bogata la dispozitie.

In general, avem parte si de multe modalitati de depunere la casele de pariuri online.

Daca acum cativa ani, acestea ofereau doar cardul de credit ca metoda de depunere, odata cu evolutia tehnologiei si cu imbogatirea ofertelor caselor de pariuri, aceste metode s-au inmultit.

Dar sa vorbim intai despre cardul de credit si de debit ca modalitati de depunere la casele de pariuri online. La majoritatea caselor de pariuri, banii depusi apar instant in contul dumneavoastra. In ceea ce priveste retragerile cu ajutorul acestei metode, suma de bani va ajunge din contul dumneavoastra inapoi pe card in cateva zile lucratoare; de obicei, intre doua si cinci. Cat despre comisionul luat, acesta poate fi intre 0 si 3%, in functie de casa de pariuri.

Una dintre cele mai populare modalitati de depunere la casele de pariuri online este cea cu ajutorul portofelelor virtuale: Skrill (Moneybookers) si Neteller.

Depunerea prin portofelele virtuale este considerata mai avantajoasa decat cea cu ajutorul cardului bancar. Depozitul este procesat instant, iar in cazul retragerii nu veti fi nevoit sa asteptati la fel de mult ca in cazul celor prin cardul bancar. Taxele sunt si ele, de asemenea, mai mici, chiar inexistente la majoritatea caselor. Un dezavantaj ar fi ca unele case de pariuri nu va vor acorda bonusul de bun venit daca veti depozita prin aceasta metoda.

[jetbullb]

O metoda mai noua aparuta este metoda de depunere prin Paysafecard. Aceasta este o metoda de plata preplatita, cardul putandu-se achizitiona de la orice punct de vanzare. Platile se fac cu ajutorul unui cod format din 16 caractere, acest cod fiind singurul lucru care va trebuie atunci cand depui prin aceasta metoda, netrebuind sa introduceti datele personale. Evident, aceasta metoda se bucura si ea de o siguranta sporita.

Un ultim mijloc de depunere ar fi transferul bancar.

Nu v-am recomanda insa aceasta metoda, din moment ce suma depusa poate ajunge in cont in termen de 3-5 zile, la fel fiind si in cazul retragerii. Sincer, nu stim de ce ni se ofera si aceasta modalitate, din moment ce nu are nimic deosebit fata de celelalte, ba din contra.

O casa de pariuri care beneficiaza de toate metodele de depunere prezentate mai sus este [jetbull]. Aceasta nu percepe comision nici la depunere, dar nici la retragere, indiferent de metoda pe care o folositi. Atunci cand nu sunteti logat, va apar o multime de metode de depunere, insa cand va veti loga, va vor ramane doar acelea valabile in Romania.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Folosirea cardurilor pentru pariuri Din ce in ce mai multi au facut o paralela intre pariurile online, unde poti miza orice meci vrei, stand confortabil pe un scaun/fotoliu/pat si agentiile de cartier. In final, au decis […]
  • Metode de depunere la casele de pariuri online Inainte de a va inregistra la un site de pariuri, trebuie sa aveti in vedere multe aspecte legate de acesta. Printre ele, un rol important il joaca metodele de depunere. In privinta […]

Comentariile sunt inchise.