Tipuri pariuri handbal

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

tipuri pariuri handbal

tipuri pariuri handbal

Handbalul este un sport care inca mai atrage in Romania, chiar daca tara noastra nu mai reprezinta forta din trecut, cand aveam multe echipe calificate in fazele superioare ale diverselor competitii.

Dar oare ce variante de pariere pe acest sport gasim la o casa online de pariuri? Vi le vom prezenta pe cele mai importante mai jos.

Prima si cea mai logica varianta este rezultatul final. Aici sunt 3 posibilitati: sa castige gazdele, oaspetii sau partida sa se termine la egalitate. Este improbabil ca o partida de 60 minute, in care se inscriu minim 35 goluri, chiar si dublu uneori, sa se incheie la egalitate. Asadar, cota pentru aceasta varianta este una destul de mare.

Daca doriti insa sa va asigurati in caz de egalitate, exista varianta DNB, prin care vi se ramburseaza suma pariata in caz de remiza. Evident, cotele pentru echipa castigatoare sunt mai mici decat in cazul rezultatului final cu 3 variante.

Unul dintre cele mai ravnite tipuri pariuri handbal este handicapul asiatic.

Aici va trebui sa anticipati daca echipa favorita va acoperi sau nu handicapul ales de dumneavoastra. Casa de pariuri Unibet va pune la dispozitie si handicapul european, sau 3-Way Handicap. Acesta este ca si cel asiatic, doar ca limita este formata dintr-o cifra inreaga, aparand astfel si varianta remizei. Exemplu: daca handicapul european este 0-4, pentru a iesi prima varianta gazdele trebuie sa invinga la minim 5 goluri. Daca alegeti optiunea „egal”, gazdele trebuie sa invinga la fix 4 goluri pentru ca pariul sa fie castigator. In fine, daca alegeti sa jucati ultima optiune, oaspetii nu trebuie sa piarda la mai mult de 3 goluri.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Alt tip preferat de cei care pariaza pe handbal este numarul total de goluri dintr-o partida. In acest caz, vi se ofera o limita, dumneavoastra alegand daca va fi sau nu depasita.

Trebuie sa va spunem ca Unibet va ofera un tip de pariu pe care nu il veti gasi la multe case online.

Este vorba despre fixarea unei limite privind numarul de goluri marcat de una dintre cele doua echipe in partida.

De asemenea, Unibet va ofera multe tipuri pariuri handbal in ceea ce priveste prima repriza a unui meci. Aici ne referim la rezultatul la pauza, numarul de goluri, handicap, rezultat la pauza fara egal (DNB), sau sansa dubla (1X/X2).

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Tipuri pariuri hochei pe gheata Hocheiul pe gheata sufera la capitolul rezultate in ceea ce priveste echipa nationala. Echipele de club putem spune ca incep a se descurca putin mai bine. Celor ce doresc insa sa stie […]
  • Pariuri tenis explicate Urmariti meciuri de tenis la TV si v-ar placea sa pariati, insa nu cunoasteti semnificatia tuturor pariurilor din oferta? Vom incerca sa facem lumina in privinta acestui aspecte, […]

Comentariile sunt inchise.