Idei preconcepute despre casele de pariuri online

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Idei preconcepute despre casele de pariuri online

Idei preconcepute despre casele de pariuri online

Unul dintre motivele pentru care unii oameni mai joaca la agentiile de cartier in loc sa treaca la modul online este ca acestia si-au format idei preconcepute despre casele de pariuri.

Un prim lucru pe care jucatorii offline il cred, in mod eronat, este ca o casa de pariuri actioneaza ca un hot, iar odata suma de bani depusa, va ramane pe vecie la casa de pariuri. Daca ar fi asa, cu siguranta utilizatorii nu si-ar mai investi banii la o casa de pariuri si n-ati mai vedea cel putin 10 000 jucatori online la mesele de poker, de exemplu.

Nu spunem ca 100% din casele online de pe net sunt „fair-play”. Mai sunt si case-„capcana”, foarte putine insa. Acestea sunt relativ usor de depistat. In primul rand, foarte probabil ca nu a auzit nici dracu’ de ele, nefiind promovate in niciun fel. Apoi, imediat dupa ce intrati pe site, priviti daca oferta este bogata si daca acea casa de pariuri beneficiaza de suport tehnic. Daca raspunsul este negativ la ambele intrebari, ar fi mai bine sa stati departe de acel site.

Aceste pseudocase de pariuri mai pot fi depistate si din numele lor foarte ciudat. Cei care concep o astfel de denumire parca vor sa spuna: „Noi v-am prevenit. Daca nu v-ati prins ca e scam, treaba voastra”. Dupa cum am spus insa, aceste case de pariuri sunt foarte putine si foarte greu de gasit, nefacand parte in niciun caz din „elita” caselor online.

Foloseste bonusul de 135 RON oferit de William Hill pentru a plasa un pariu!

A doua dintre multele idei preconcepute despre casele de pariuri online este aceea ca bonusul de inregistrare este imposibil de rulat.

Nimic mai fals. Unele case de pariuri au conditii destul de lejere pentru rularea bonusului (de putine ori, pe cote mici). Este adevarat, altele au conditii exagerate, cerand ca bonusul si depozitul sa fie rulate pe cote de 2.00. Asta pentru a nu le face viata chiar atat de usoara pariorilor, impiedicand astfel ca acestia sa joace doua pronosticuri opuse pe acelasi eveniment, fiecare cu o cota de 1.9.

O alta teama a pariorilor offline este ca acea casa iti inchide contul, lasandu-te fara bani.

Nu aveti de ce sa va faceti griji decat daca incercati sa recurgeti la diverse smecherii pentru a profita de pe urma casei de pariuri. Cea mai intalnita smecherie este crearea mai multor conturi la aceeasi casa. Evident, in acest caz, casa de pariuri are tot dreptul sa va blocheze contul si sa va retina banii, fiindca ati comis o infractiune. Sigur, nu o sa va reclame nimeni la politie, dar nu are niciun rost sa incercati sa pacaliti casa de pariuri, fiindca, mai devreme sau mai tarziu, isi va da seama.

Cea mai buna casa de pariuri in ceea ce priveste oferta si nu numai este [wh]. Aceasta poate beneficia de zeci si chiar sute de variante pentru un singur eveniment. Din moment ce [wh] este numarul 1 in Marea Britanie, noi am spune ca nu e scam si ca utilizatorii sunt incantati de aceasta casa.

 

 

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Se poate trai din pariuri sportive? Majoritatea utilizatorilor care incearca pentru prima data pariurile online isi imagineaza cum ar fi daca ar putea trai doar din pariuri sportive. Ar fi ideal asta, dar este un lucru […]
  • Unde pariaza romanii cu resedinta in Marea Britanie Nu de putine ori am vazut prin presa din Romania ca un cetatean din Marea Britanie a dat lovitura la pariuri. De foarte multe ori este vorba insa despre casele de pariuri offline, la […]

Comentariile sunt inchise.