Putem trai din pariuri sportive?

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Putem trai din pariuri sportive?

Putem trai din pariuri sportive?

Unii vad pariul ca pe o distractie. Altii il vad, practic, ca pe un mod de viata. Cu siguranta acestia din urma spera ca de pe urma pariurilor sportive sa se imbogateasca sau macar sa castige o suma de bani maricica in fiecare luna.

Sigur, raspunsul la intrebarea: putem trai din pariuri sportive? este unul afirmativ, insa foarte putini oameni reusesc asta.

Este, daca ne permiteti comparatia, ca la poker. Unii reusesc sa castige sume mari de bani, participand chiar si la turnee live cu premii foarte mari, iar altii pierd toata suma de bani pe care o au la dispozitie inca din primele incercari.

Atat pariurile sportive, cat si pokerul au ceva in comun: rabdarea. Putem spune ca acesta este principalul criteriu care face diferenta intre un jucator profesionist si unul de nivel mediu. Asta fiindca, in cazul uneia sau mai multe pierderi, cel de nivel mediu doreste sa isi recupereze suma pierduta cat mai repede.

In schimb, cel profesionist nu gandeste asa, ci asteapta meciurile potrivite, pe care el le considera ca ar fi castigatoare aproape de 100%, dupa o analiza amanuntita al acelui meci. Stim foarte bine, este greu sa actionezi astfel, instinctul spunandu-ti sa-ti recuperezi pierderea in cel mai scurt timp cu putinta. Doar ca, de cele mai multe ori, procedand astfel, situatia se va agrava si vei pierde mai mult pana nu iti va mai ramane nimic din suma de bani.

Foloseste bonusul de 135 RON oferit de William Hill pentru a plasa un pariu!

De asemena, se poate raspunde afirmativ la intrebarea: Putem trai din pariuri sportive? daca alegem un management bun al banilor. Asta inseamna ca pentru un pariu ar trebui sa riscam un procent fix din banca sau limita sa fie acel procent. Ar fi recomandat ca procentul sa nu depaseasca 5%.

Sigur, in cazul in care optati pentru o strategie, procentul ar putea depasi 5% la un moment, dupa o serie de pronosticuri necastigatoare. Ar fi bine insa sa stabiliti inca de la inceput ce suma de bani sunteti dispusi sa riscati. Asta inseamna ca, in functie de suma de plecare, trebuie sa calculati cheltuielile pentru fiecare pas si sa va opriti la pasul de unde considerati ca lucrurile devin „periculoase” pentru banca dumneavoastra. In cazul unei infrangeri la ultimul pas, trebuie sa acceptati pierderea si sa o luati de la capat. Cu siguranta vor veni si momente mai bune.

Pentru a va incepe aventura in aceasta lume a pariurilor, sau pentru a o continua, va recomandam casa de pariuri [wh]. Aceasta dispune de probabil cea mai bogata oferta de pariuri dintre toate casele online.

S-ar putea sa-ti placa si:

Comentariile sunt inchise.