Pariuri tenis explicate

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Pariuri tenis explicate

Pariuri tenis explicate

Urmariti meciuri de tenis la TV si v-ar placea sa pariati, insa nu cunoasteti semnificatia tuturor pariurilor din oferta? Vom incerca sa facem lumina in privinta acestui aspecte, oferindu-va cele mai interesante pariuri tenis explicate.

In primul rand, sa spunem ca la sfarsitul unui meci de tenis, ca la majoritatea sporturilor individuale, exista invingatori si invinsi. Un meci de tenis nu se poate incheia niciodata la egalitate. Spre deosebire de alte sporturi, cei ce stabilesc cotele la tenis, nu trebuie sa tina cont doar de pozitia in clasament a celor doi jucatori sau de forma de moment, ci si de suprafata pe care se joaca.

De exemplu, sa spunem ca intr-un meci pe zgura se intalnesc numarul 33 mondial cu numarul 108 mondial. Cel clasat in top 50 vine dupa un turneu castigat pe hard, insa pe zgura este „praf”. In schimb, cel din afara top 100, un spaniol, sa spunem, se descurca foarte bine pe zgura. Evident ca bookmakerii vor tine cont de acest lucru si nu vor acorda o cota foarte mica jucatorului de pe 33, chiar daca acesta se afla in forma foarte buna, castigand pe hard. Aici vorbim insa de zgura, o cu totul alta suprafata.

Foloseste bonusul de 135 RON oferit de William Hill pentru a plasa un pariu!

In cazul in care un jucator abandoneaza sau meciul nu se joaca din diverse cauze, trebuie sa aruncam o privire pe regulamentul acelei case de pariuri. Unele vor acorda cota 1.00 acelui eveniment, altele il vor credita castigator pe cel care avanseaza in turul urmator. Sunt si case de pariuri, foarte putine, care considera pariul pierdut in cazul in care jucatorul ales de dumneavoastra abandoneaza.

Unul dintre alte pariuri tenis explicate de noi in acest articol este handicapul privind gameurile.

Liniile de handicap se stabilesc in functie de cota pe care o are tenismenul la victorie. Acest tip de pariu este unul dintre preferatele utilizatorilor care mizeaza pe acest sport. De exemplu, daca un jucator are cota 1.15 la victorie, linia sa de handicap va fi, de obicei, (-4.5). Daca alegeti acest pariu, pentru ca el sa fie castigator ar insemna ca jucatorul favorit sa castige la o diferenta de minim 5 gameuri. In caz contrar, optiunea (-4.5) cu care este cotat adversarul are castig de cauza.

Un alt pariu preferat este numarul total de gameuri. In acest caz trebuie sa estimati cate gameuri se vor disputa in meci si sa alegeti linia de over sau de under.

Pentru a vedea ce alte tipuri de pariuri mai sunt disponibile pentru un meci de tenis va recomandam casa de pariuri [wh]. Aceasta dispune de cea mai bogata oferta dintre toate casele de pariuri online privind tenisul.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Tipuri agentii pariuri online Multa lume nu este interesata atat de tipurile de pariu oferite de agentiile online, cat mai degraba de siguranta pe care le-o ofera. Insa avem si o categorie de oameni mai […]
  • Ghid pariuri tenis Pentru a paria pe un meci de tenis trebuie luati in considerare mai multi factori. Inainte de toate, trebuie sa va spunem ca meciurile de tenis feminin sunt mai imprevizibile decat […]

Comentariile sunt inchise.