Crearea unui cont Skrill

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Crearea unui cont Skrill

Crearea unui cont Skrill

In ultima vreme, tot mai multi romani opteaza pentru crearea unui cont Skrill. Insa care sunt pasii care trebuie urmati pentru obtinerea unui cont in acest portofel virtual?

Sa incepem prin a spune ca denumirea „skrill” este valabila din 2013. Pana atunci site-ul se numea moneybookers. Chiar si acum daca tastati moneybookers in motorul de cautare, veti fi redirectionat catre site-ul Skrill .

In prezent, aproximativ 40 000 000 utilizatori din intreaga lume au optat pentru crearea unui cont Skrill.

Deschiderea unui cont Skrill este destul de simpla. Dupa ce intrati pe site , apasati butonul Sign Up (Inregistrati-va) aflat in partea dreapta sus. Vi se va deschide o pagina in care va trebui sa completati tara de resedinta, moneda si limba. Apoi veti trece la completarea datelor personale, precum: nume si prenume, strada, orasul, codul postal si numarul de telefon (fix sau mobil). Nu credem ca mai trebuie sa mentionam ca datele trebuie sa fie reale, pentru a corespunde cu cele ale cardului pe care urmeaza sa-l inregistrati. Altfel, riscati suspendarea contului.

Se continua cu pasul 2, unde trebuie completat cu adresa de mail, data nasterii, parola si rescrierea unui cod de securitate, pentru a confirma ca nu sunteti robot. Apoi nu mai trebuie sa faceti nimic decat sa selectati „Creare cont”.

Dupa crearea unui cont Skrill, trebuie sa il verificati. Pentru asta, vi se va cere ori o copie dupa o factura a dvs., ori dupa un extras de cont, ori dupa cartea de identitate. Evident, site-ul Skrill va va pune la dispozitie toate informatiile necesare.

Acum, ca avem un cont, ar trebui sa avem o optiune prin care sa efectuam o depunere. Pentru asta, trebuie sa adaugam un card, tot pe acest site.

Dupa ce intrati in cont, selectati „carduri si conturi bancare”, iar apoi „adaugati card de credit sau de debit” sau „adaugati cont bancar”.

Pentru crearea unui card, va va aparea o ferestruica in care sa completati datele cardului: numar, data expiratii si CVC (ultimele 3 cifre de pe spatele cardului). In cazul in care doriti un cont bancar, trebuie sa completati cu tara de origine, codul SWIFT si IBAN. Pentru a afla aceste doua coduri, cea mai simpla modalitate este aceea de a suna la banca la care ati facut contul si sa intrebati care sunt cele doua coduri.

Dupa ce ati intocmit cardul, vi se va cere sa il verificati. Cum faceti asta? Intrati din nou la „Carduri si conturi bancare” si selectati optiunea „verificare”. Skrill va retine o suma mica, de obicei pana in 2 euro, pe care o va elibera de indata ce veti indeplini cerintele de verificare. Peste cateva zile de la cererea de verificare, mergeti la banca si solicitati un extras de cont. Acolo va va aparea suma extrasa de Skrill. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati in casuta aferenta verificarii cerute de site acea suma, exact cum este trecuta in extras.

Foloseste bonusul de 135 RON oferit de William Hill pentru a plasa un pariu!

Crearea unui cont Skrill fiind bifata, la fel ca si cea a unui card, va puteti bucura de depuneri si retrageri cu ajutorul acestui portofel virtual. Aproape toate casele de pariuri acccepta Skrill ca metoda de depunere. Noi v-am recomanda sa o faceti pe site-ul [wh]. Aici va veti bucura de o oferta foarte bogata de pariuri.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Cum sa obtinem profit garantat din pariuri? Pe cei care afirma ca nu poate exista un pariu in urma caruia sa se obtina profit garantat tinem sa ii contrazicem. Metoda prin care puteti avea profit se numeste sure bets. Nu […]
  • Obtinerea unui cont Skrill Foarte multe case de pariuri au inceput sa adopte Skrill ca metoda de plata. Skrill, fostul Moneybookers, este un portofel virtual, folosit de mai bine de 35 000 000 de oameni in […]

Comentariile sunt inchise.