Metode de joc la pariuri preferate de profesionisti

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Metode de joc la pariuri preferate de profesionisti

Metode de joc la pariuri preferate de profesionisti

Conform anumitor pariori, alegerea unei strategii este mai importanta decat alegerea meciurilor. In mare masura, tindem sa le dam dreptate, cu conditia ca acea strategie sa fie urmarita „cu sfintenie”, dar si ca ghinionul sa nu il urmareasca pe parior.

In mare parte, vedem metode de joc la pariuri preferate de profesionisti care nu sunt prea diferite de cele alese de cealalta categorie de pariori.

Una dintre strategiile cele mai cunoscute si puse in aplicare de catre un parior, atat profesionist, cat si amator, este Martingale. Aceasta consta in dublarea mizei de fiecare data cand un pariu este pierdut. Pentru a fi sigur ca veti fi pe profit, indiferent de pasul la care va veti afla, cota finala ar trebui sa fie mai mare de 2.00. Sigur, pe cat de tentanta este strategia, pe atat de paguboasa. Asta fiindca puteti pierde toata banca daca veti prea multe pariuri pierdute consecutiv. Noi v-am recomanda, daca incercati aceasta strategie, sa va impuneti o limita a pierderilor. Spre exemplu, stabiliti de la inceput la ce pas ar trebui sa va opriti, chiar daca pariul este pierdut. In acest nefericit caz, trebuie sa va asumati pierderea si sa o luati din nou de la primul pas.

Una dintre altele metode de joc la pariuri preferate de profesionisti este metoda „all-in”.

Termenul este preluat din poker si inseamna parierea intregii banci pe o cota mica. Noi am denumi-o metoda „kamikaze”. Asta, evident, fiindca la orice pariu, oricat de mica ar fi cota evenimentului, exista riscul, mai mic sau mai mare, pierderii intregii banci. Daca alegeti aceasta metoda, va recomandam sa alegeti cote mai mici de 1.1. Altfel, sansele sunt extrem de mici de a avea o serie de 15-20 pariuri castigatoare.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Sirul lui Fibonacci este o alta strategie care face ravagii in lumea pariurilor. Acesta presupune o insiruire de numere care porneste de la 1 unitate si se continua cu suma ultimelor doua cifre. Exemplu: 1(+) 1(+) 2(+) 3(+5)(+8) etc. Strategia presupune ca dupa fiecare pariu pierdut sa avansati un pas, iar dupa fiecare pariu castigat sa ramaneti la acel pas. Pentru ca aceasta strategie sa se bucure de succes, cota totala a unui bilet (pariu) trebuie sa fie minim 3.00.

Sunt pariori care prefera prudenta, aceia alocand aceeasi miza pentru fiecare pariu, indiferent de cota. Tentatia de a va „lua valul” si de a miza sume tot mai mari creste direct proportional cu numarul pariurilor consecutive pierdute. Asadar, stapanirea de sine joaca un rol important aici, ca de altfel, la toate strategiile.

In concluzie, sa spunem ca degeaba alegem o strategie foarte buna daca pierdem pariurile „pe banda rulanta”. Pana la urma, orice strategie este buna daca rata pariurilor castigatoare este una mare. Sigur, la strategia „all-in”, nu va trebuie decat o singura greseala pentru a pierde tot.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Obtineti profit folosind strategii pariuri sportive In acest articol vom explica modul in care puteti sa obtineti profit folosind strategii pariuri sportive. Sigur, orice strategie poate avea succes daca pariurile sunt castigatoare. […]
  • Strategii pariuri sportive O buna parte dintre utilizatorii diferitelor siteuri de pariuri prefera sa foloseasca una sau mai multe strategii, in speranta de a genera profit. Sigur, la nivel teoretic, orice […]

Comentariile sunt inchise.