Tipuri agentii pariuri online

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Tipuri agentii pariuri online

Tipuri agentii pariuri online

Multa lume nu este interesata atat de tipurile de pariu oferite de agentiile online, cat mai degraba de siguranta pe care le-o ofera. Insa avem si o categorie de oameni mai „pretentioasa”, careia ii place sa parieze un anumit tip de pariu.

Acestor persoane le vom prezenta diverse tipuri agentii pariuri online.

Celor care care nu doresc sa vada prea multe optiuni pe un eveniment, le recomandam casa de pariuri Pinnacle Sports. Aceasta ofera, in general, optiuni pentru rezultatul final, handicap si numar de goluri/gameuri. Asta tocmai pentru a veni in ajutorul utilizatorilor care doresc doar „strictul necesar” cand vine vorba despre o oferta de pariuri. In schimb, cotele oferite sunt printre cele mai mari ale unei case de pariuri online, nemaivorbind aici de agentii de cartier.

Daca, din contra, doriti sa aveti cat mai multe optiuni pentru un eveniment, va recomandam cu incredere [wh]. Sigur, exista multe tipuri agentii pariuri online de acest fell, insa aici aveti o gama variata de pariuri, nu doar in ceea ce priveste fotbalul, unde, la meciurile importante, va sunt oferite chiar si peste 200 pariuri pentru un singur eveniment. Cat despre tenis, aveti peste 20 optiuni de unde alege. In plus, puteti oricand sa plasati un pariu pe castigatorul turneului acelei saptamani, cotele fiind updatate in functie de rezultate. Evident, celelalte sporturi nu se lasa nici ele mai prejos in ceea ce priveste oferta, una care face din [wh] una dintre cele mai cautate case de pariuri.

Foloseste bonusul de 135 RON oferit de William Hill pentru a plasa un pariu!

O casa de pariuri cu o oferta bogata este si Unibet. Ea insa ofera ceva in plus fata de celelalte. Sa spunem intai ca Unibet este una dintre putinele case care va ofera posibilitatea de a renunta la un pariu. Asta se poate intampla in doua cazuri. Primul ar fi acela daca simtiti, fie inaintea inceperii meciului, fie in timpul lui, ca varianta aleasa de dumneavoastra nu va fi castigatoare. Al doilea si cel mai fericit caz este acela in care aveti plasat un bilet, din care a iesit un numar de pariuri si considerati ca este suficienta suma castigata, nedorind sa mai asteptati cu sufletul la gura rezultatul celorlalte partide de pe bilet.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Va spuneam insa de un lucru unic pe care il ofera Unibet. Daca ati plasat un pariu pe o singura partida cu o anumita suma, dar dupa un timp, considerati ca aceasta a fost prea mica si doriti sa mariti miza, o puteti face. Nu cautand prin oferta pana gasiti acea partida, ci mult mai simplu: accesand biletul de pariuri aflat in dreapta ecranului. Acolo puteti plasa un alt pariu, pe aceeasi optiune, cu o alta miza. Evident, cota nu este obligatoriu sa ramana aceeasi, ci se updateaza in conformitate cu oferta de pariuri.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Pariuri tenis explicate Urmariti meciuri de tenis la TV si v-ar placea sa pariati, insa nu cunoasteti semnificatia tuturor pariurilor din oferta? Vom incerca sa facem lumina in privinta acestui aspecte, […]
  • Tipuri pariuri hochei pe gheata Hocheiul pe gheata sufera la capitolul rezultate in ceea ce priveste echipa nationala. Echipele de club putem spune ca incep a se descurca putin mai bine. Celor ce doresc insa sa stie […]

Comentariile sunt inchise.