Tipuri pariuri snooker

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

tipuri pariuri snooker

tipuri pariuri snooker

Snookerul este unul dintre sporturile in care rabdarea este considerata un punct forte. Poate mai apreciat insa este fair play-ul jucatorilor, lucruri ce fac ca acest sport sa „prinda” tot mai mult printre romani. Sigur, un rol esential pentru ca asta sa se intample il are Eurosport, care an de an transmite cele mai importante competitii din sezon.

Celor care dorec sa parieze pe acest sport, insa nu sunt familiarizati cu unele notiuni, sportul fiind unul nou descoperit pentru ei, le vom prezenta mai jos tipuri pariuri snooker.

Ca in aproape toate jocurile individuale, un meci nu se poate termina la egalitate, trebuind sa castige un jucator. Exceptie fac cateva meciuri din turnee care nu sunt insa foarte importante in economia intregului sezon. Asadar, numarul total de frameuri este intotdeauna impar: de regula, minim 9.

De asemenea, puteti alege daca va fi depasit sau nu un anumit numar de frameuri, dar si daca jucatorul cotat cu prima sansa la victorie va castiga la o diferenta mai mare de frame-uri decat cea prevazuta de limita sau daca outsiderul va acoperi aceasta diferenta. Cele doua tipuri pariuri snooker le gasiti sub denumirea de total frameuri, respectiv handicap frameuri.

De asemenea, puteti alege scorul corect cu care se va incheia un meci. Cu cat avem mai multe variante, cu atat cota este mai mare. O varianta care, in opinia noastra, implica si un dram de noroc, este aceea de a alege care dintre jucatori va reusi cel mai mare break. De ce implicam norocul in asta? Fiindca de pozitionarea bilelor pe masa de snooker si de carambolurile dintre ele depinde, in buna masura, cat de mare va fi breakul.

Nu in ultimul rand, tipuri pariuri snooker se mai pot gasi si pentru primul frame.

Aici se poate paria pe castigator, pe faptul ca vreunul dintre cei doi va realiza un break de peste 50 sau chiar de peste 100 puncte. sau pe numarul total de puncte din frame.

O casa la care puteti intalni aceste pariuri este Unibet. In aceste zile avem Grand Prix-ul Mondial, dupa care urmeaza o competitie de 4 zile, iar apoi ultimul Grand Prix inaintea Campionatului Mondial, cel din China.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Tipuri pariuri baschet Desi NBA este de departe cea mai captivanta competitie in baschet, trebuie sa stiti faptul ca anumite case de pariuri au o oferta bogata pentru tosate ligile importante de […]
  • Pariuri CM snooker Cu ajutorul canalului Eurosport, snookerul a devenit un sport placut ochiului, urmarit din ce in ce mai multe persoane din Romania. Intai de toate, sa insiram cateva recorduri, pentru […]

Comentariile sunt inchise.