Pariurile sunt interzise pentru minori

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Pariurile sunt interzise pentru minori

Pariurile sunt interzise pentru minori

Nu este niciun secret ca pariurile sunt interzise pentru minori, atat casele de pariuri online, cat si agentiile de cartier neavand voie sa lase adolescentii sa parieze. In practica insa, lucrurile stau putin diferit.

In ceea ce priveste casele online, regulile sunt destul de stricte: nimeni nu isi poate face un cont pe bani reali daca nu a implinit 18 ani. Degeaba incercati sa completati cu date false, fiindca atunci cand doriti sa retrageti, casele de pariuri va cer o dovada prin care sa confirmati ca sunteti major.

O casa de pariuri foarte stricta din acest punct de vedere este Unibet. Aici vi se cer mai multe documente inainte sa efectuati o retragere, cum ar fi: copia dupa buletin, dupa extrasul de cont bancar si dupa card.

Sigur, aceste case online specifica clar ca pariurile sunt interzise pentru minori, dar nu pot vedea cine se afla in spatele monitorului.

Astfel, cel mai utilizat tertip folosit de minori este de a apela la un prieten care a implinit 18 ani sau chiar la parinti pentru a putea juca la pariuri. La inregistrare, introduc datele acelui prieten, iar la retragere vor trimite documentele de pe numele lui.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

La casele offline este ceva mai simplu sa pariezi, minor fiind. Casieritele de la agentia de pariuri ar trebui sa va ceara buletinul inainte de a accepta un pariu. Insa se pare ca ele au uitat ca pariurile sunt interzise pentru minori, iar multe dintre ele nu fac asta.

O casa de pariuri care accepta minori „pe fata” este Pariloto.

Nu credem insa ca legea le permite sa faca asta. Sigur, doamnele de la casierie spun ca minorii au voie sa parieze, dar ca nu au voie la jocurile mecanice. Asta in teorie, fiindca in practica nu se prea respecta aceasta regula.

Pana la urma, pariurile sportive intra in categoria jocurilor de noroc, de care o persoana poate deveni dependenta usor, fiindca implica bani. Iar cu cat persoanele sunt mai tinere, cu atat sansele ca ele sa devina dependente cresc. Poate acest lucru nu se observa de azi pe maine, dar cu siguranta se va vedea odata cu trecerea timpului.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Crearea unui cont Skrill In ultima vreme, tot mai multi romani opteaza pentru crearea unui cont Skrill. Insa care sunt pasii care trebuie urmati pentru obtinerea unui cont in acest portofel virtual? Sa […]
  • Minorii nu au voie sa parieze Ca orice alta activitate care implica o suma de bani si care ar putea deveni, pana la urma, un viciu, minorii nu au voie sa parieze. Din pacate, cativa dintre ei reusesc, intr-un fel […]

Comentariile sunt inchise.