Avantaje si dezavantaje Skrill

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Avantaje si dezavantaje Skrill

Avantaje si dezavantaje Skrill

Tot mai multi romani folosesc Skrill ca si metoda de depunere la casele de pariuri. Asta fiindca aceasta metoda are o multime de avantaje, iar dezavantaje nu prea. Mai jos va vom prezenta aceste avantaje si dezavantaje Skrill.

Un prim avantaj ar fi ca portofelul virtual Skrill este una dintre cele mai securizate metoda de plata. Acest lucru va este confirmat de acel „s” din https, care apare la inceputul linkului, asta insemnand ca tranzactiile se pot face in siguranta pe acel site. De asemenea, cand intrati pe site-ul Skrill , veti observa acel lacatel imprimat pe un backround verde, lucru care intareste faptul ca nicio terta parte nu va avea acces la datele dumneavoastra.

In al doilea rand, daca folosim Skrill, nu mai este nevoie sa introducem la fiecare depunere datele cardului, lucru care devenea obositor. Tot ce trebuie sa faceti pentru a avea acces la cont este ca, dupa ce ati ales Skrill ca metoda de depunere, sa va introduceti numele de utilizator si parola Skrill si veti avea acces instant la cont.

Un alt avantaj este timpul mult mai scurt de asteptare in cazul retragerilor. Daca folositi un card de credit, in afara acceptarii cererii de catre casa de pariuri, trebuie ca banca in care retragem suma de baani sa proceseze retragerea. In cazul folosirii Skrill, eliminam ultima parte, avand banii in cont imediat ce acea casa de pariuri a acceptat cererea de retragere.

Singurul dezavantaj avut de Skrill este comisionul retinut la retragere, dar si taxa de depunere in portofelul virtual. Aceasta taxa este de 1.9% din suma depusa, in vreme ce comisionul atunci cand vrem sa retragem bani pe card este, in general, de 13 RON. Evident, vi se va afisa comisionul odata ce veti introduce suma pe care doriti sa o retrageti, stiind acest lucru inainte sa efectuati transferul.

[jetbullb]

Avand in vedere aceste avantaje si dezavantaje Skrill, suntem total de acord cu folosirea acestui instrument de plata.

E adevarat, taxele si comisioanele sunt putin mai mari decat daca am tine suma de bani pe card. Sa nu uitam insa ca beneficiem de siguranta sporita, dar si de retrageri mai rapide, respectiv comoditate.

Noi va recomandam casa de pariuri [jetbull] pentru a depune cu ajutorul cardului Skrill. Aceasta casa nu percepe taxa sau comision, indiferent de numarul depunerilor si retragerilor dintr-o anumita luna.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Depunere pariuri Skrill Skrill a devenit in ultima perioada metoda preferata de depunere a pariorilor romani si nu numai. Skrill (cunoscut pana acum cativa ani ca Moneybookers) este un portofel virtual, in […]
  • De ce sa jucati la casele de pariuri online? Sunt foarte multe motivele pentru care sa alegeti o casa de pariuri online in detrimentul unei agentii de pariuri. O sa va prezentam in acest articol doar cateva dintre ele. Primul si […]

Comentariile sunt inchise.