Tipuri pariuri hochei pe gheata

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Tipuri pariuri hochei pe gheata

Tipuri pariuri hochei pe gheata

Hocheiul pe gheata sufera la capitolul rezultate in ceea ce priveste echipa nationala. Echipele de club putem spune ca incep a se descurca putin mai bine. Celor ce doresc insa sa stie mai multe despre acest sport, cu scopul final de a paria, le vom prezenta diverse tipuri pariuri hochei pe gheata.

Vom incepe cu rezultatul final. Acesta include 3 posibilitati la finalul timpului regulamentar: o victorie a gazdelor, un rezultat de egalitate sau o victorie a oaspetilor. Un meci de hochei pe gheata este impartit in 3 reprize, fiecare a cate 20 minute. Asadar cota pentru o remiza intr-un meci echilibrat este ceva mai mare decat la fotbal, invartindu-se in jurul valorii 4.5.

Daca se intampla ca o partida sa se termine la egalitate, se va intra in prelungiri, unde se va disputa inca o repriza de 20 minute. Daca si dupa acea repriza scorul va fi egal, se va trece la loviturile de la mijlocul terenului, in care un jucator al unei tabere va fi fata in fata cu portarul advers, castigand echipa care va reusi prima sa marcheze.

Puteti opta, de asemenea, pentru rezultatul final cu doar doua variante. Acesta consemneaza doar castigatoarea partidei, fara a tine cont de o eventuala remiza la finalul timpului regulamentar.

Ca in orice sport, aici aveti, de asemenea, posibilitatea de a miza daca echipa favorita va invinge sau nu la un anumit numar de goluri. Handicapul, cat si celelalte pariuri, iau in calcul rezultatul final in timpul regulamentar, nu si pe cel de dupa extra-time.  Aici puteti alege intre handicap asiatic (cel cu doua variante) si cel asiatic (cu 3 variante).

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Spre exemplu, daca o echipa care porneste favorita invinge cu 3-2, castigati in cazul in care ati mizat pe semnul (-0.5) in cazul handicapului asiatic. In cazul celui european, castigati daca ati mizat pe X daca optiunea era de genul: Favorita (-1).

Mai avem si alte tipuri pariuri hochei pe gheata, cum ar fi: total goluri, scor corect, sansa dubla (1X sau X2), echipa care inscrie prima/ultima etc. .

In aceasta perioada se desfasoara Campionatul Mondial feminin de hochei pe gheata.

Casa de pariuri Unibet va ofera pana la 25 optiuni de pariuri pentru un meci. Canada si SUA sunt marile favorite la castigarea medaliei de aur.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Tipuri pariuri handbal Handbalul este un sport care inca mai atrage in Romania, chiar daca tara noastra nu mai reprezinta forta din trecut, cand aveam multe echipe calificate in fazele superioare ale […]
  • Pariuri CM hochei pe gheata 2016 Pe 6 mai va incepe editia cu numarul 80 a Campionatului Mondial de hochei pe gheata, una care se va disputa in Rusia. Aceasta va dura doua saptamani si jumatate. Actuala campioana […]

Comentariile sunt inchise.