De ce sunt romanii privati de bonusuri pariuri?

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

De ce sunt romanii privati de bonusuri pariuri

De ce sunt romanii privati de bonusuri pariuri

In primii ani de la intrarea caselor de pariuri in mediul online romanesc, acestea nu tratau romanii diferit fata de celelalte natii, in ceea ce priveste bonusurile la pariuri. In ultimii ani insa, cateva case de pariuri nu ne mai ofera bonusul de inregistrare. 

Dar de ce sunt romanii privati de bonusuri pariuri?

E simplu, romanul cauta multe metode de a castiga bani repede si usor. Printre aceste metode, se afla si una interzisa de casele de pariuri si anume aceea de a iti crea mai mult de un singur cont de persoana sau de pe acelasi IP. Din pacate, multi romani au recurs la astfel de strategii obscure, strategii care nu stim in ce masura au avut efectul asteptat de utilizatori.

[jetbullb]

Nu stim daca in trecut sistemul era atat de eficient, insa in zilele noastre o casa de pariuri poate descoperi cu usurinta daca un utilizator face astfel de „matrapazlacuri”, atentionandu-te de asta chiar de la inregistrarea contului fals. Si ne mai miram de ce sunt romanii privati de bonusuri pariuri. Cu atatia utilizatori dornici sa triseze, era oarecum normal sa se ia masuri. Cu siguranta, acesta este unul dintre motivele principale pentru care multe case de pariuri s-au retras de pe piata online din Romania.

O alta cauza pentru care nu suntem agreati de casele de pariuri este aceea ca dorim sa indeplinim cat mai repede cerintele de rulaj ale bonusului, grabindu-ne apoi sa retragem suma obtinuta. Casele de pariuri nu au nevoie de asemenea pariori.

Sigur, majoritatea caselor de pariuri nu au luat nicio masura in cazul romanilor.

Sunt insa si case care restrictioneaza partial sau total bonusurile pentru romani. O astfel de casa de pariuri este [jetbull], care nu le ofera romanilor bonus de inregistrare, insa doar la cazino. Bonusul de inregistrare la pariuri sportive este valabil si pentru noi, acesta fiind de 50% pana la 75 euro.

Restrictia partiala se refera la faptul ca romanii au acces la acel bonus, insa conditiile de rulare sunt ceva mai dure decat in cazul utilizatorilor veniti din alte tari.

Speram ca, intr-o buna zi, casele de pariuri sa ne scoata de pe lista neagra, fiindca si asa suntem un exemplu negativ in multe alte privinte. Pentru asta ar trebui insa ca romanii sa se comporte civilizat si sa nu incerce sa pacaleasca bookmakerii. Pentru asta credem insa ca vom mai avea de asteptat.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Conditii rulaj bonus pariuri Un avantaj major al caselor de pariuri online fata de cele offline este acela de bonus la prima inregistrare. Acestea pot fi sub forma unor pariuri fara risc sau bonus proriu-zis de […]
  • Bonusuri case pariuri In ultimul timp, tot mai multe persoane aleg sa isi deschida un cont la cel putin o casa de pariuri. Mai sunt insa si persoane care ezita sa faca acest lucru, continuand sa joace la […]

Comentariile sunt inchise.