Avantaje si dezavantaje bilete pariuri multiple

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Avantaje si dezavantaje bilete pariuri multiple

Avantaje si dezavantaje bilete pariuri multiple

De fiecare data cand se aduce in discutie un astfel de pariu, avem avantaje si dezavantaje bilete pariuri multiple, indiferent de numarul de evenimente sau de cota finala. Unii vad mai multe avantaje decat dezavantaje, altii invers. Adevarul este, ca intotdeauna, undeva la mijloc.

Dupa cum ii spune si numele, un bilet cu pariuri multiple este un bilet pe care aveti mai multe evenimente. De obicei, cota totala pe un bilet cu multe evenimente este una mare.

Daca doriti sa plasati un bilet cu pariuri multiple, care sa aiba si cota totala mare, dar si sanse mari de reusita, va recomandam sa plasati pariuri pe termen lung. Ca este vorba de castigatorul unui turneu de tenis sau de castigatoarea unui campionat la fotbal sau la alte sporturi, in general, cota avuta de favoritul principal al competitiei este una mare, tocmai datorita faptului ca in joc se afla mai mult de doi competitori. O casa de pariuri ideala pentru astfel de pariuei este [wh]. Aici puteti gasi o multime de pariuri pe termen lung, fie ca este vorba de fotbal, tenis, baschet sau alte sporturi.

Sa revenim insa la avantaje si dezavantaje bilete pariuri multiple.

In afara de avantajul de a beneficia de o cota totala mare pe bilet, nu am mai vedea niciun avantaj, sincer.

Foloseste bonusul de 135 RON oferit de William Hill pentru a plasa un pariu!

Sa trecem acum la dezavantajele biletelor cu multe pariuri.

In comparatie cu pariul single, rata de castig este mai mica. Asta fiindca orice eveniment implica un risc, mai mare sau mai mic. Daca, de exemplu, pe un bilet plasam 10 evenimente cu o cota de 1.1, sansele de castig sunt mai mici decat daca am paria un pariu single cu o cota de 1.1*10 = 2.59. In cazul biletului cu pariuri multiple, oricand unul sau mai multe dintre evenimentele care au sanse mari de reusita la inceputul partidei poate sa nu se mai intample, din diferite cauze (forma slaba a echipei favorite, lipsa atentiei etc.).

Pentru a castiga un astfel de bilet, mai ales cu mai mult de 5 evenimente, este nevoie de o doza mare de noroc, statistica precedentelor meciuri trecand pe plan secund. Folosind exemplul anterior, daca plasati un singur pariu pe o cota de 2.59, sansele ca acesta sa fie castigator sunt mari, mai ales daca ati ajuns la concluzia ca merita sa pariati pe acea cota in urma statisticii efectuate.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Avantaje si dezavantaje pariuri live Pariurile live se refera la meciurile care sunt in desfasurare. Toate casele de pariuri care se respecta au o astfel de pagina. Noi v-am recomanda sa incercati casa de pariuri [sc:rwh […]
  • Pariuri pe termen lung Mai sunt cateva saptamani pana la incheierea majoritatii ligilor nationale, dar si a competitiilor europene. Cei ce doresc sa plaseze pariuri pe castigatoarea competitiei pot face asta […]

Comentariile sunt inchise.