Tot ce trebuie sa stiti despre pariurile sportive

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Tot ce trebuie sa stiti despre pariurile sportive

Tot ce trebuie sa stiti despre pariurile sportive

Dispuneti de o suma de bani, dar nu stiti cum sa procedati pentru a o putea inmulti? Pariurile sportive reprezinta solutia ideala. Daca nu ati auzit sau nu stiti cum se procedeaza, va prezentam aici un mic ghid despre tot ce trebuie sa stiti despre pariurile sportive.

In primul rand, acestea se pot gasi la agentiile de cartier, optiune care dispune de multe dezavantaje, in opinia noastra, sau, si mai simplu, la casele de pariuri online. Pentru a incepe aventura la pariuri sportive online trebuie sa aplicati la un card pentru pariuri.

Case de pariuri online gasiti o multime cu o simpla cautare pe Internet. Nu toate dispun insa de o oferta bogata si/sau au alte probleme mai grave. Nu este insa cazul si la Unibet, una dintre cele mai cunoscute case de pariuri online din lume. Aceasta dispune de o oferta bogata, venind cu o promotie la inregistrare de rambursare de 50% a primului pariu, pana la 150 RON. In afara acestor aspecte, Unibet mai dispune si de transmisii live, lucru de care beneficiaza foarte putine case de pariuri. In plus, va este afisat calendarul atat a evenimentelor, cat si a transmisiunilor pe urmatoarele 7 zile. Aceasta casa de pariuri va ofera si alte promotii interesante, pe care va lasam sa le descoperiti singuri.

Continuand a vorbi despre tot ce trebuie sa stiti despre pariurile sportive, va vom prezenta modalitatea de plasare a unui bilet.

Sigur, inainte de a ajunge la acest pas, trebuie sa va inregistrati, procesul fiind unul simplu si rapid, care nu ar trebui sa dureze mai mult de doua minute. Foarte important este sa va inregistrati cu datele dumneavoastra reale si sa va creati un singur cont. 

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Revenind la plasarea primului dumneavoastra pariu, vom lua ca exemplu tot casa Unibet, care dispune si de interfata in limba romana. De indata ce intrati pe site, veti vedea in partea stanga lista sporturilor oferite de Unibet. Dupa ce ati selectat un sport, veti observa ca va vor aparea dedesubt toate campionatele/turneele disponibile. Selectati un anumit campionat si veti vedea ca vor aparea pe centru meciurile campionatului respectiv. Numarul din dreapta fiecarui meci reprezinta evenimentele disponibile. Acestea pot fi: rezultat final, handicap asiatic, total goluri, rezultat la pauza etc.

Pentru a paria pe o anumita optiune, selectati cota corespunzatoare acelei optiuni, aceasta aparand pe biletul de pariuri, care se gaseste in partea din dreapta. Daca mai doriti sa adaugati meciuri pe bilet, repetati procedura. Daca nu, completati miza pe care doriti sa o riscati pe acel pariu, dupa care selectati „Plasare pariu”. Felicitari, in acest moment ati realizat primul pariu online!

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Oferta inregistrare bet365 Cu siguranta isi va castiga noi clienti in Romania dupa tot acest suspans privind licenta care a planat asupra acestei case de pariuri. In cazul in care inca mai ezitati sa va faceti […]
  • Alegerea unui card de pariuri Cea mai intalnita metoda de depunere la o casa de pariuri este cea cu ajutorul cardului. Atentie insa, nu orice tip de card este acceptat de catre casele de pariuri. Va trebui, asadar, […]

Comentariile sunt inchise.