Promotii pariuri sportive Unibet

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Promotii pariuri sportive Unibet

Promotii pariuri sportive Unibet

Dupa cum ne-a obisnuit, casa de pariuri Unibet surprinde prin diferite promotii, care de care mai interesante. In afara celei din Liga Campionilor si Premier League prin care vi se vor returna banii daca se va marca in prelungiri, mai avem si alte promotii „de sezon”.

Prima dintre aceste promotii pariuri sportive Unibet ii priveste in special pe pasionatii boxului. Marele eveniment dintre Mayweather si Pacquiao va avea loc pe 2 mai, iar Unibet nu putea rata ocazia de a nu oferi o promotie. Astfel, vi se va returna miza de pana la 30 euro plasata pe rezultatul final daca va exista un knock-out in primele 6 runde.

Promotia este valabila doar pentru pariurile plasate inainte de meci, nu si pentru cele plasate live. O miza mai mare de 30 euro nu va fi luata in considerare in vederea unei eventuale returnari. Oferta se aplica atat in cazul pariurilor single, cat si a celor combinate. In cazul in care se returneaza miza, iar evenimentul apare intr-un bilet de mai multe pariuri, acestui eveniment pe box i se va da cota 1.00 daca nu este ales corect castigatorul, biletul nefiind, astfel, afectat.

Promotii pariuri Unibet va sunt oferite pentru recomandarea unui prieten.

Tot ce trebuie sa faceti este sa activati programul „refer a friend” si sa trimiteti, cu ajutorul acestuia, un e-mail in care sa va invitati prietenii sa se inregistreze la Unibet. Acestia vor beneficia de o returnare a primului pariu, daca acesta este pierdut, de pana la 15 euro, iar dumneavoastra veti castiga 20 euro pentru fiecare prieten care se inregistreaza, efectueaza o depunere si indeplineste conditiile de rulaj ale bonusului de bun-venit.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Vestea buna este ca puteti trimite pana la 15 invitatii, asadar ati putea obtine un bonus maxim de 300 euro. Bonusul il puteti folosi pentru a juca atat la pariuri sportive, cat si la Cazino.

Apropo de Cazino, promotii pariuri sportive Unibet sunt si pentru acea sectiune.

De altfel, aceasta casa de pariuri ofera promotii si pentru poker, promotii pe care va lasam sa le descoperiti singuri.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Bonus 10bet pentru 2015 In functie de bonusul de inregistrare avut de o anumita casa de pariuri depinde decizia multor utilizator de a-si crea sau nu cont. Casa sta foarte bine la acest aspect, oferind un […]
  • Cum se obtin pariurile gratuite Lumea din afara fenomenului poate fi sceptica la auzul expresiei "pariuri gratuite", insa acesta este un fenomen tot mai raspandit in cadrul caselor de pariuri online. Insa ce sunt […]

Comentariile sunt inchise.