Pariurile live au devenit tot mai populare

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Pariurile live au devenit tot mai populare

Pariurile live au devenit tot mai populare

In ultima vreme pariurile live au devenit tot mai populare, lucru datorat sau cauzat, cum vreti sa spuneti, dorintei pariorilor de a obtine un profit intr-un timp cat mai scurt. Siguri, nu toti pariorii urmaresc acelasi lucru atunci cand pariaza live, ci pot exista diverse motive. Mai jos va prezentam cateva dintre ele.

Un prim motiv pentru care pariurile live au devenit tot mai populare este acela ca utilizatorii pot viziona partida chiar la respectiva casa de pariuri sau la televizor.

Astfel, ei pot anticipa mai usor rezultatul unei partide, dupa forma aratata de cele doua echipe, dupa asezarea in teren sau chiar dupa conditiile meteo. O casa de pariuri care beneficiaza de multe transmisiuni live este Unibet. In plus, aici puteti vedea si programul evenimentelor live, dar si cel al transmisiunilor live oferite de aceasta casa in urmatoarele 7 zile.

De asemenea, pariurile live au devenit tot mai populare fiindca se poate paria oricand pe durata unui meci, variantele de pariu fiind diverse.

De exemplu, in cazul fotbalului, daca o echipa ce dispune de o defensiva buna conduce la un gol diferenta dupa 80 minute, in mod normal acea echipa va pune mai mult accent pe aparare in minutele care au mai ramas, sansele ca adversara sa inscrie fiind destul de mici.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Totodata, nu putine sunt cazurile in care o formatie, chiar daca porneste favorita clara, isi poate schimba strategia pe parcursul jocului, in functie de evenimentele intamplate pana in acel moment. De exemplu, tactica poate deveni una defensiva daca acea formatie ramane in inferioritate numerica. Astfel, va puteti schimba pronosticul pe care aveati de gand sa-l puneti la inceputul partidei sau, pur si simplu, puteti pune un pronostic opus celui mizat inaintea partidei, in scopul de a reduce pierderea.

Desigur, exista si reversul medaliei, in care o anumita echipa a dominat in primul sfert de ora sau pe parcursul primei reprize, dupa pauza avand un joc mult mai slab, ceea ce ii va permite adversarei sa preia initiativa si chiar sa inscrie.

Per total insa, pariurile live au multe beneficii, cu conditia de a nu „sari” de la un meci la altul, doar pentru ca intuitia ne spune ca vom castiga fiecare pariu pe care il vom juca. Daca s-ar intampla asta ar fi nemaipomenit, dar nu se intampla asa, de cele mai multe ori utilizatorul ajungand sa regrete faptul ca nu a dat dovada de rabdare.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Cauzele pierderii pariurilor Va intrebati oare de ce vi se intampla sa pierdeti intruna la pariuri? Atunci cand vine vorba despre cauzele pierderii pariurilor, gasim o multime de motive, cum ar fi: lipsa sansei, […]
  • Importanta jucatorilor de rezerva in fotbal Dupa cum spunea recent Arsene Wenger, importanta jucatorilor de rezerva in fotbal are un rol primordial, mai ales in etapele de final ale unui campionat. Cu atat mai mult cu cat acest […]

Comentariile sunt inchise.