Cum sa obtinem profit garantat din pariuri?

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Cum sa obtinem profit garantat din pariuri

Cum sa obtinem profit garantat din pariuri

Pe cei care afirma ca nu poate exista un pariu in urma caruia sa se obtina profit garantat tinem sa ii contrazicem. Metoda prin care puteti avea profit se numeste sure bets.

Nu confundati aceste sure bets cu asa-zisele meciuri aranjate. Ele exista, insa nu vor fi niciodata divulgate publicului larg, in ciuda faptului ca sunt tot mai multi profitori pe retelele de socializare care va indeamna sa le trimiteti bani, in schimbul unui pronostic 10000% sigur.

Asadar, cum sa obtinem profit garantat din pariuri cu aceste sure bets?

Definitia sure bets-urilor este accea ca doua sau mai multe case de pariuri pun la dispozitie cote, astfel incat sa obtinem profit acoperind toate optiunile de pariu ale unui eveniment care indica rezultatul final, de exemplu. Sa luam o partida de tenis spre exemplificare. La Unibet jucatorul care pleaca favorit are o cota de 1.6 pentru a castiga partida, in vreme ce celalalt jucator are o cota de 3.00 la [wh]. Aceste doua case de pariuri cuprind o oferta foarte bogata de evenimente sportive.

Daca am plasa 100 lei pe selectia cu o cota de 1.6, am castiga 160 lei. Pentru a avea acelasi potential castig si la [wh], mizam 53.3 lei (160/3). Asadar, oricare ar fi rezultatul, am castiga 6.7 lei (160-153.3). Sigur, in cazul in care meciul nu se mai joaca sau unul dintre jucatori abandoneaza, miza va fi returnata la majoritatea caselor de pariuri. De aceea, este foarte important sa cititi regulamentul inainte de a plasa pariuri.

Foloseste bonusul de 135 RON oferit de William Hill pentru a plasa un pariu!

Pentru inceput, ar fi recomandat sa deschideti conturi la cat mai multe case de pariuri, pentru a nu mai pierde vremea cu acest aspect atunci cand ati gasit cotele potrivite pentru a realiza un sure bet. Nu trebuie neaparat sa depuneti imediat dupa ce v-ati inregistrat, ci puteti sa faceti asta doar cand aveti nevoie, suma de bani intrandu-va in cont imediat dupa ce ati completat detaliile pentru depunere.

Cele mai putine detalii trebuie introduse in cazul in care aveti un portofel virtual.

In acest caz, in momentul tranzactiei nu trebuie decat sa completati adresa de mail si parola cu care v-ati inregistrat la acel portofel virtual. Un astfel de portofel este Skrill, care va deveni, daca nu chiar a devenit cea mai populara metoda de a depune si a retrage la pariuri, cel putin in Romania. Asta si pentru ca in cazul retragerilor banii vor fi trimisi in contul Skrill in maximum doua zile, spre deosebire de retragerile prin cardul de credit, unde asteptati pana la 5 zile lucratoare. 

Pentru a afla cum sa obtinem profit garantat din pariuri, pur si simplu tastam „sure bets” in motorul de cautare. Pe Internet se gasesc multe site-uri de comparare a cotelor si de descoperire a acestor sure bets.

 

 

 

 

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Modalitati de depunere la casele de pariuri online Tot mai multi pasionati de pariuri renunta la agentiile de cartier in favoarea caselor online. Si nici nu este de mirare, de vreme ce la Internet ai acces tot timpul, putand plasa […]
  • Top 3 case pariuri care accepta Skrill Vremea cand casele de pariuri puneau la dispozitie doar metoda depunerii cu al vostru card au apus, acum existand destule metode de plata. Una dintre ele ar fi Skrill sau […]

Comentariile sunt inchise.