Depunere pariuri Skrill

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Depunere pariuri Skrill

Depunere pariuri Skrill

Skrill a devenit in ultima perioada metoda preferata de depunere a pariorilor romani si nu numai.

Skrill (cunoscut pana acum cativa ani ca Moneybookers) este un portofel virtual, in care banii dumneavoastra sunt in completa siguranta. Acest lucru este confirmat de acel grafic reprezentand un lacat, prezent atunci cand deschideti pagina Skrill.

Majoritatea caselor de pariuri accepta depunerea si retragerea prin intermediul metodei Skrill. Printre aceste case, enumeram 10Bet.com, [jetbull] sau [wh]. La prima depozitul minim este de 10 euro sau echivalentul in moneda aleasa, in vreme ce la [wh] si [jetbull] este de 20 dolari.

La niciuna dintre cele 3 case online nu vi se percepe vreo taxa la depunere pariuri Skrill.

Sa luam ca exemplu casa de pariuri [jetbull]. Aici toate metodele de depunere, in afara de transferul bancar, permit procesarea instanta a sumei de bani tranzactionate in contul dumneavoastra de pariuri. Pentru a efectua o depunere pariuri Skrill, nu trebuie sa selectati metoda, dupa care sa completati in casuta aferenta suma pe care doriti sa o tranzactionati. Apasand pe butonul „Continuati”, vi se va cere sa confirmati actiunea de depozitare, dupa care veti fi redirectionat la pagina Skrill, pentru a completa datele de logare (nume utilizator+parola Skrill).

Asadar, daca alegeti Skrill ca metoda de depunere, procedeul este unul destul de simplu fata de depunerea prin cardul de creddit, de exemplu, acolo unde la fiecare depunere trebuie sa completati cu datele cardului.

[jetbullb]

Sa precizam ca, daca sunteti la prima depunere la [jetbull], veti putea primi un bonus de 50% pana la 75 euro. Pentru a intra in posesia lui, trebuie doar sa selectati ca doriti sa-l primiti. Asta se poate face cu ajutorul butonului „selectati un bonus”, buton prezent in pagina de depozit Skrill.

De asemenea, [jetbull] va mai pune la dispozitie metoda Skrill 1-Tap, care va permite sa depuneti fara sa mai fiti redirectionati pe pagina Skrill, pentru a introduce numele de utilizator si parola. Acest lucru va fi facut automat de indata ce veti completa atat suma pe care doriti sa o depuneti, cat si suma maxima pe care va permiteti sa o depuneti de fiecare data cand folositi 1-Tap. Dupa aceea vi se cere sa confirmati actiunea, iar banii vor ajunge imediat in contul dumneavoastra de pariuri.

 

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Top 3 case pariuri care accepta Skrill Vremea cand casele de pariuri puneau la dispozitie doar metoda depunerii cu al vostru card au apus, acum existand destule metode de plata. Una dintre ele ar fi Skrill sau […]
  • Avantaje si dezavantaje Skrill Tot mai multi romani folosesc Skrill ca si metoda de depunere la casele de pariuri. Asta fiindca aceasta metoda are o multime de avantaje, iar dezavantaje nu prea. Mai jos va vom […]

Comentariile sunt inchise.