Pariuri Supertoto si Superscore Unibet

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Pariuri Supertoto si Superscore Unibet

Pariuri Supertoto si Superscore Unibet

Pentru cei ce nu stiau sau pur si simplu nu au avut curiozirtatea sa descopere, exista pariuri Supertoto si Superscore Unibet, o sectiune care merita exploatata mai des.

Aici puteti castiga cateva mii de euro sau chiar zeci/sute de mii de euro cu doar 10 centi, plasand rezultate sau scoruri corecte pe diferite meciuri. In fiecare zi Unibet va ofera un bilet de SuperScore si Supertoto.

In cadrul Supertoto, exista 3 cupoane: Supertoto 14, Supertoto Extra si Supertoto tenis, care apar destul de rar. Cuponul cel mai popular este Supertoto 14. Dupa cum ii spune si numele, vi se ofera 14 meciuri in fiecare weekend din cele mai tari campionate din Europa, meciuri la care trebuie prezis rezultatul corect (1, X, 2). Un cupon costa 0.1 euro, asta daca ati bifat doar un rezultat la fiecare meci. Pentru fiecare rezultat adaugat in plus pe cupon fata de cele 14, miza se va dubla. Veti castiga daca preziceti corect minim 11 din cele 14 meciuri. Daca sunteti singurul care nimeriti toate cele 14 rezultate, veti castiga potul bonus, care poate ajunge chiar si la cateva sute de mii de euro. 

In cazul Supertoto Extra, vi se vor oferi mai multe cupoane pe saptamana ce constau intre 8 si 12 meciuri, in functie de cat de interesante se dovedesc a fi acestea, cu un cost de 10, 25 sau 50 eurocenti. Premiile vor fi acordate biletelor cu cele mai multe si al doilea cel mai multe pronosticuri corecte. De asemenea, exista si aici un jackpot, oferit aceluia care nimereste toate pronosticurile, in cazul in care e singurul care a reusit aceasta performanta.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

In cazul Supertoto Tenis, doi jucatori din acel turneu vor fi alesi sa se dueleze pe cupon, iar rezultatul va fi determinat in functie de faza in care va fi eliminat fiecare din cei doi, X insemnand ca ambii sunt eliminati in aceeasi runda. In mod normal, un cupon Supertoto Tenis este format din 12 partide, pretul unui cupon fiind de 0.1 euro.

Nu exista o diferenta prea mare intre pariuri Supertoto si Superscore Unibet.

In cazul celor Superscore, vi se vor oferi 3 meciuri pe un cupon, trebuind sa preziceti pentru fiecare scorul final. Fondul de premiere va fi impartit in mod egal intre castigatori.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Pariuri sporturi virtuale Un fenomen relativ nou, mai ales in Romania, incepe sa cucereasca tot mai multi utilizatori. Este vorba despre sporturile virtuale. Si asta nu este de mirare, avand in vedere ca aceste […]
  • Unibet iti ramburseaza miza daca se inscrie in prelungiri Sezonul trecut casa de pariuri a rulat o promotie privind 3 competitii fotbalistice, promotie ce a prins la public. Cele 3 competitii erau Premier League, La Liga si Champions […]

Comentariile sunt inchise.