Ghid pariuri sportive online

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Ghid pariuri sportive online

Ghid pariuri sportive online

Ati decis sa renuntati la casele de pariuri offline (agentiile de cartier) si sa treceti la cele online? Foarte bine ati facut, fiindca in cadrul caselor de pariuri online aveti mult mai multe oportunitati. Nu toata lumea vede insa trecerea de la agentiile de cartier la casele online pariuri ca fiind una simpla.

De aceea, va vom prezenta un ghid pariuri sportive online in care va explicam sumar ce trebuie facut pentru a avea un cont la pariuri.

In primul rand, pentru a paria online aveti nevoie de bani, care pot fi depusi in cont, in prima faza, de pe cardul de credit. Asadar, cereti la orice banca un card de credit special pentru pariuri. Cardurile VISA si Mastercard sunt cele mai cautate.

Cat timp asteptati pentru eliberarea cardului, va puteti interesa pe Internet sau, de ce nu, la cunostiinte, despre casele de pariuri cu ofertele cele mai avantajoase. Pentru ca o casa de pariuri sa fie considerata „de prim rang”, ea trebuie sa dea impresia de seriozitate. Acest lucru inseamna ca trebuie sa va puna la dispozitie o oferta bogata de sporturi si nu numai, sa va ofere suport tehnic (prin live chat si e-mail), sa aiba bonus de bun-venit si sa dispuna de multe metode de depunere.

O astfel de casa de pariuri este 10Bet.com. Aici bonusul de bun-venit este de 50% pana la 200 euro/lire sau 300 dolari, in functie de metoda aleasa la inregistrare. Ca sa nu mai pomenim de oferta, una foarte bogata, atat privind sporturile, cat si in ceea ce priveste cazinoul. Cat despre metode de contact, 10Bet.com va pune la dispozitie urmatoarele: live chat, e-mail si chiar fax. Nu mai spunem ca interfata siteului este disponibila si in romana. De asemenea, 10Bet.com prezinta si o varianta pentru mobil. 

Este foarte simplu sa va inregistrati la 10Bet.com.

Nu trebuie decat sa selectati chenarul verde care va sare in ochi imediat ce ajungeti pe site si pe care scrie „Join Now/Inscrieti-va”. De aici, trebuie doar sa completati cu datele dumneavoastra reale. Acest proces nu ar trebui sa dureze mai mult de 3 minute. Apoi puteti efectua primul pariu online.

Nu rata bonusul de 900 RON oferit de 10Bet pentru prima inregistrare!

Speram ca acest ghid pariuri sportive online v-a fost de folos sa alegeti casa de pariuri care constatati ca indeplineste toate criteriile, sau majoritatea, avute in vedere de dumneavoastra.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Suport clienti case pariuri Un aspect important pe care trebuie sa il verificati inainte de a va inregistra la o casa de pariuri este acela al suportului tehnic. Fiecare casa de pariuri care doreste sa castige […]
  • Conditii rulaj bonus pariuri Un avantaj major al caselor de pariuri online fata de cele offline este acela de bonus la prima inregistrare. Acestea pot fi sub forma unor pariuri fara risc sau bonus proriu-zis de […]

Comentariile sunt inchise.