Cum sa obtineti profit cu sure bets

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Cum sa obtineti profit cu sure bets

Cum sa obtineti profit cu sure bets

Orice persoana care intra in aceasta febra a pariurilor doreste sa obtina profit. Acesta poate veni imediat, pe termen mediu sau lung sau nu poate veni deloc.

Majoritatea dintre voi ati analizat cu atentie oferta de pariuri pe un anumiit eveniment, in speranta de a gasi o solutie prin care sa obtineti profit fara niciun risc. Vestea proasta este ca asa ceva nu se poate avand in vedere doar o casa de pariuri. Cea buna insa este ca puteti avea profit fara risc, dar prin alta metoda, care se numeste sure bets.

Daca va intrebati cum sa obtineti profit cu sure bets, va vom oferi raspunsul.

Pe Internet gasim cateva siteuri de comparare a cotelor mai multor case de pariuri pentru acelasi eveniment. Trebuie doar sa cautam „sure bets” in motorul de cautare. Apoi, ne uitam dupa un eveniment pentru care cota la o optiune este una exagerat de mare. Casa Pinnacle Sports este cunoscuta ca oferind cele mai mari cote de pe piata.

Pentru a intelege mai bine, vom lua un exemplu din tenis, fiindca tot se apropie  turneul de la Roland Garros. Pentru a castiga partida, un jucator este cotat cu 1.2 la o casa de pariuri, iar celalalt cu 7.2 la alta casa de pariuri. Astfel, procedam in felul urmator: ne creem cont la cele doua case de pariuri, daca nu avem deja unul. Crearea unui cont dureaza, in general, 2-3 minute.

Apoi, calculam cat trebuie sa mizam pe fiecare dintre cele doua variante pentru a avea profit garantat, indiferent de rezultat. Daca unul din jucatori abandoneaza pe parcursul jocului sau inaintea lui, majoritatea caselor de pariuri va returneaza miza. Foarte rar veti intalni o casa de pariuri care sa nu faca asta. Daca, de exemplu, dorim sa plasam 1000 lei pe acea cota de 1.2, la cealalta casa de pariuri, cea in care cota este 7.2, ar trebui sa pariem 167 lei (1200/7.2) pentru a obtine acelasi castig. Observam, astfel, ca vom castiga 1200 lei, indiferent care dintre cei doi se va impune pe teren, investitia fiind de 1167 lei. Asadar, avem un profit de 32 lei.

Astfel, speram ca v-am raspuns cat mai succint la intrebarea cum sa obtineti pariuri cu sure bets.

Atentie insa, trebuie sa va miscati repede pentru a paria sure bets, fiindca altfel s-ar putea ca una dintre cote sa se modifice si nu neaparat in avantajul dumneavoastra. De asemenea, casele de paariuri va pot limita suma pe care doriti sa o pariati. Recomandat ar fi sa folositi, pentru inceput, suma data de noi in exemplul de mai sus.

 

 

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Sure bets si value bets In lumea pariurilor intalnim de multe ori cele doua termene, mai putin cunoscute printre pariorii incepatori. Mai jos vom explica mai pe larg ce semnifica sure bets si value […]
  • Cum sa obtinem profit garantat din pariuri? Pe cei care afirma ca nu poate exista un pariu in urma caruia sa se obtina profit garantat tinem sa ii contrazicem. Metoda prin care puteti avea profit se numeste sure bets. Nu […]

Comentariile sunt inchise.