Obtineti profit folosind strategii pariuri sportive

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Obtineti profit folosind strategii pariuri sportive

Obtineti profit folosind strategii pariuri sportive

In acest articol vom explica modul in care puteti sa obtineti profit folosind strategii pariuri sportive. Sigur, orice strategie poate avea succes daca pariurile sunt castigatoare. Daca nu aveti noroc insa in ceea ce priveste pariurile, puteti folosi si cea mai eficienta strategie din lume.

Cea mai cunoscuta si eficienta strategie pare sa fie Martingale, strategie la care veti dubla miza dupa fiecare pariu pierdut. Pentru a obtine profit consistent, sa zicem, cota totala a biletului ar trebui sa fie mai mare decat 2.5. Pe cat de eficienta, pe atat poate fi si de „pacatoasa”. La un moment dat va poate lasa inspiratia, putand ajunge chiar la 7-8 pariuri la rand necastigatoare. De aceea, va sugeram sa stabiliti inca de la inceput sa stabiliti de la ce pas devine prea periculos sa continuati strategia. Dupa acel ultim pas pierdut, trebuie sa va impacati cu ideea ca ati avut o serie mai proasta si sa acceptati pierderea. Poate peste o luna sau chiar o saptamana veti fi pe profit folosind aceasta strategie.

Foloseste bonusul de 135 RON oferit de William Hill pentru a plasa un pariu!

O alta strategie, ceva mai agresiva se numeste „all-in”. Este un termen imprumutat din poker, presupunand mizarea intregii banci pe o cota foarte mica, in scopul de a va dubla sau chiar tripla banca. In functie de cota, va putati atinge obiectivul relativ repede, insa este de ajuns ca un singur pariu dintre cele alese de dumneavoastra sa nu fie castigator pentru a pierde intreaga banca.

Puteti sa obtineti profit folosind strategii pariuri sportive diverse.

Dintre ele, mai enumeram una care e pe placul nostru si anume strategia Fibonacci. In primul rand trebuie sa stabilim un sir de genul 1;1;2;3;5;8;13;21;34;55 etc, in care numarul urmator este suma precedentelor doua. Pentru ca profitul sa fie unul multumitor, cota totala a biletului ar trebui sa fie minim 3.00. In urma unui pariu castigator ne mentinem la acelasi pas, in vreme ce in urma unuia pierdut trecem la pasul urmator. 

Evident, sunt o multime de strategii de pariere, pe care le puteti gasi cu o simpla cautare pe Google, insa acestea sunt preferatele noastre.

 

 

 

 

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Strategii pariuri sportive O buna parte dintre utilizatorii diferitelor siteuri de pariuri prefera sa foloseasca una sau mai multe strategii, in speranta de a genera profit. Sigur, la nivel teoretic, orice […]
  • Metode de joc la pariuri preferate de profesionisti Conform anumitor pariori, alegerea unei strategii este mai importanta decat alegerea meciurilor. In mare masura, tindem sa le dam dreptate, cu conditia ca acea strategie sa fie […]

Comentariile sunt inchise.