Pariuri live sau pariuri sportive obisnuite?

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Pariuri live sau pariuri sportive obisnuite

Pariuri live sau pariuri sportive obisnuite

Pariurile live atrag tot mai multi pariori in ultima vreme, datorita faptului ca nu trebuie sa asteptati mult pana veti afla rezulltatul final, ca in cazul pariurilor sportive obisnuite. De fapt, puteti plasa un numar mare de pariuri live, pe acelasi bilet sau separat, iar peste doar cateva minute sa aflati rezultatul final.

Dar este oare acesta un avantaj? La prima vedere, poate parea asa, insa este bine stiut faptul ca, pentru a plasa pariuri sportive, sansele de a-l castiga sunt ceva mai mari daca analiizati cu atentie acea partida. Aceasta analiza presupune ultimele partide ale formatiilor/jucatorilor care se infrunta, intalnirile directe, lotul, accidentatii etc. In cazul pariurilor live, rareori aveti timp pentru a face asta, sau daca aveti, putini pariori isi aduc aminte sa analizeze cum trebuie acea partida, asta din cauza febrei pariurilor live.

Asadar, pentru a obtine profit, veti alege pariuri live sau pariuri sportive obisnuite?

Pentru a va veni in ajutor, casa de pariuri [jetbull] va pune la dispozitie statistica unei partide chiar in sectiunea „pariuri live”. Pentru a dispune de acea statistica, trebuie doar sa accesati meciul dorit si va vor aparea ultimele meciuri ale celor doua oponente, precedentele 10 intalniri directe, dar si multe alte statistici foarte interesante, pe care le veti intalni la foarte putine site-uri de specialitate. Evident, aceste statistici sunt valabile pentru orice sport important, nu doar in cazul fotbalului.

[jetbullb]

Totodata, aceste pariuri live sunt destul de periculoase, deoarece, in timp, v-ar putea crea dependenta.

Aceasta dependenta ar putea veni, mai ales, in incercarea de a va recupera banii pe care cu siguranta ii veti pierde. Odata cu primul pariu pierdut, incepe sa se formeze „bulgarele de zapada”. Puteti ajunge, astfel, sa doriti sa va recuperati suma de bani intr-un interval de timp cat mai scurt, fara a mai tine cont de statistici, neinteresandu-va daca echipele va sunt cunoscute si, cel mai grav, neinteresandu-va cota si chiar suma pe care o veti miza.

Daca inca sunteti nedumerit daca sa alegeti pariuri live sau pariuri sportive obisnuite, sa spunem ca in cazul celor din urma aveti mult timp la dispozitie pentru a face o analiza corecta pentru un meci sau pentru mai multe. Daca rezultatul ales in urma acelei analize nu este castigator, nu va impacientati. Oferta este destul de vasta si cu siguranta veti gasi alte meciuri pe care le considerati a fi bune de jucat. In cazul pariurilor live tentatia este sa treceti de la un meci la urmatorul, in acest caz riscul de a pierde biletul fiind, inevitabil, mai mare.

 

S-ar putea sa-ti placa si:

  • De ce pierdem la pariuri sportive? Foarte putini pariori se pot lauda cu faptul ca au obtinut profit de fiecare data cand au depus la pariuri. Insa de ce pierdem la pariuri sportive, chiar daca analizam meciul, mai mult […]
  • Pariuri finala Europa League -sezonul 2014-2015- Maine vom asista la o finala de Europa League dezechilibrata la prima vedere, care se va disputa intre Dnepr si Sevilla. Formatia din Primera Division este detinatoarea trofeului, […]

Comentariile sunt inchise.