De ce pierdem la pariuri sportive?

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

De ce pierdem la pariuri sportive?

De ce pierdem la pariuri sportive?

Foarte putini pariori se pot lauda cu faptul ca au obtinut profit de fiecare data cand au depus la pariuri. Insa de ce pierdem la pariuri sportive, chiar daca analizam meciul, mai mult sau mai putin, iar cota pariului dorit mai este si mica?

Daca o echipa este favorita la casele de pariuri asta nu inseamna ca este si in realitate. Nu de putine ori, bookmakerii incearca sa ne pacaleasca prin plasarea acelor cote mici, creandu-ne senzatia ca echipa este favorita la a castiga partida, profitand, poate, de numele ei sau de forma acesteia. Aici gresesc multi pariori. Au in vedere doar numele echipei si cota mica a acesteia, crezand ca pariul va fi castigator 100%. Ceea ce uita ei insa este forma adversarului.

Sa dam un exemplu si sa spunem ca Napoli joaca in deplasare cu Atalanta. Napoletanii se lupta la titlu, iar Atalanta se afla in subsolul clasamentului. Asa este, insa s-ar putea ca gazdele sa aiba un parcurs bun spre foarte bun pe teren propriu, iar oaspetii sa nu straluceasca in deplasare. Insa multi dintre pariori nu tin cont de aspectul asta sau nu investigheaza indeajuns, casele de pariuri speculand, uneori, acest lucru.

Nu rata bonusul de 900 RON oferit de 10Bet pentru prima inregistrare!

Aici mai poate interveni si opusul, prin asta intelegand ca o formatie de top are o cota nejustificat de mare la castigarea meciului. Sigur, nejustificata la prima vedere, insa daca ati studia mai atent, ati descoperi ca echipa pe care voi o vedeti favorita are multi indisponibili pentru acel meci, traverseaza o forma proasta acasa sau in deplasare etc. Daca vorbim despre tenis, atunci cota neobisnuit de mare a jucatorului clasat mai sus s-ar cauza jocului modest prestat de tenismen pe acea suprafata, coroborat cu cel foarte bun prestat de adversar.

Astfel, ne putem explica de ce pierdem la pariuri, desi analizam un meci.

Daca nu o facem insa, riscurile de a pierde sunt mai mari. Si aici ne referim in special la pariuri live, cand, cuprinsi de febra jocului si decisi sa plasam cat mai repede un pariu pentru a nu scadea cota, uitam sa mai culegem date despre acea partida. In schimb, ne bazam doar pe intuitie si/sau pe faptul ca am auzit de acea echipa la nivel european, in vreme ce de cealalta nu.

Asadar, singura varianta care ne-ar ajuta sa obtinem profit, daca nu pe termen scurt, atunci sigur pe termen lung, ar fi analizarea meciurilor cu mare atentie. De asemenea, putem sa trecem aici si cumpatarea.

 

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Recuperare pierderi pariuri Orice parior are parte de suisuri si coborasuri in activitatea sa. Din pacate, coborasurile sunt mai multe pentru majoritatea dintre noi. Sau cel putin asa percepem. De exemplu,daca […]
  • Pariuri live sau pariuri sportive obisnuite? Pariurile live atrag tot mai multi pariori in ultima vreme, datorita faptului ca nu trebuie sa asteptati mult pana veti afla rezulltatul final, ca in cazul pariurilor sportive […]

Comentariile sunt inchise.