Bonus finala Champions League Oferte

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

O multime de microbisti din Europa si nu numai asteapta finala Champions League dintre Barcelona si Juventus, una ce va avea loc pe 6 iunie. Evident, casele de pariuri de renume nu puteau rata ocazia de a veni in intampinarea pariorilor cu un bonus finala Champions League.

Bonus finala Champions League oferte

Bonus finala Champions League oferte

Incepem cu o oferta de nerefuzat de la 10Bet.com. Aici nu trebuie decat sa plasati minim 5 euro/lire pe finala Champions League, pe o cota de minim 1.6 si vi se va rambursa 50% din suma pariata, pana la 10 euro/lire. Dupa plasarea pariului, mai trebuie doar sa trimiteti un e-mail la adresa csd@support.10bet.com cu titlul FINAL 10, continutul mesajului trebuind sa cuprinda numarul biletului pe care l-ati plasat. Veti primi apoi 50% din miza dumneavoastra in termen de 24 ore, indiferent daca pariul este castigator, pierdut sau rambursat. Oferta este valabila atat pentru pariurile de dinainte de meci, cat si pentru cele live.

Nu rata bonusul de 900 RON oferit de 10Bet pentru prima inregistrare!

Atentie, nu va veti califica pentru aceasta oferta daca plasati un pariu pe handicap asiatic (-0.5;+0.5; -1.5; +1.5 etc). In schimb, va veti califica daca plasati handicap european (cel cu 3 variante). Bonusul trebuie apoi rulat de 6 ori pe cote de minim 1.5.

De o oferta bonus finala Champions League beneficiaza si casa de pariuri Unibet.

Aici tentatia de a plasa un pariu pe finala Champions League este mai mare, bonusul, sub forma unui pariu fara risc, fiind de maxim 30 euro pentru a paria live la acel meci. Tot ce trebuie facut pentru a-l obtine este sa mizati maxim 30 euro sau mai multm, daca doriti, pe finala Champions League, inainte de inceperea ei.

Pentru a va inscrie, trebuie sa selectati oferta bonus finala Champions League, pe care o puteti gasi la tabul „promotions” si sa va treceti numele de utilizator in casuta aferenta. Apoi puteti plasa pariul. Promotia este valabila pana in momentul in care incepe meciul. Cota minima pe care trebuie sa mizati pentru a va califica la acest bonus este 1.4. Dupa ce plasati pariul, veti fi automat calificat pentru pariul fara risc. Daca pariul plasat live nu va fi castigator, vi se rambursa 100% din miza pana la 30 euro. Suma va fi rambursata in contul dumneavoastra in interval de o ora de la incheierea partidei. Daca veti solicita Cash-out in timpul partidei, evident ca nu veti mai beneficia de oferta.

Dupa cum era si normal, Barcelona este favorita in partida cu Juventus.

Catalanii au o cota la victorie de 1.61 la Unibet, respectiv 1.62 la 10Bet.com. Daca doriti sa optati pe o victorie a Juventusului, 10Bet.com va ofera o cota de 5.6, in vreme ce la Unibet beneficiati de o cota de 6.00.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Pariuri optimi Champions League 2016 In aceasta saptamana se va disputa turul primelor 4 optimi de finala din Champions League, urmand ca saptamana viitoare sa se desfasoare celelalte optimi. Din cele 8 dueluri, doua […]
  • Promotii 10bet iunie 2015 Suntem aproape de jumatatea lunii iunie, iar casa de pariuri ne "racoreste" nu cu una, nu cu doua, ci chiar cu 3 promotii dedicate acestei luni. Prima dintre cele 3 promotii 10bet […]

Comentarii

  1. […] acestea vizeaza sporturile, pokerul sau jocurile de cazino. De exemplu, zilele acestea vi se ofera un pariu gratuit de 150 lei pe care sa ii plasati live pe finala Champions League. Evident, pentru asta trebuie […]