Profitati de pariuri sporturi virtuale!

Nota articolului: 9.8 / 10 din 4 voturi

Profitati de pariuri sporturi virtuale

Profitati de pariuri sporturi virtuale

Daca v-ati saturat sa asteptati ore sau poate chiar zile pana cand pariul dumneavoastra plasat inainte de inceperea evenimentului sa se finalizeze, va vom oferi o solutie. Nu, nu este vorba despre pariurile live, ci despre cele virtuale.

Spre deosebire de pariurile live, unde se pariaza in timpul desfasurarii evenimentului, in cazul pariurilor pe sporturi virtuale se mizeaza inainte ca acesta sa inceapa.

Nu va ingrijorati, nu aveti timp sa va plictisiti in timp ce asteptati sa inceapa urmatorul eveniment. Asta fiindca durata dintre ele este de maxim 3 minute, un eveniment durand unul sau doua minute, in functie de sport.

O casa online in care sa profitati de pariuri sporturi virtuale este 10Bet.com.

Aici aveti 3 asemenea sporturi pe care puteti plasa un pariu. Este vorba despre fotbal, curse de cai si curse de caini. In cazul partidelor de fotbal, aceasta casa de pariuri va pune la dispozitie mai mult de 30 partide pe care puteti paria. Evident, pe masura ce o partida se va juca, o alta va aparea. Aceste partide se desfasoara din 3 in 3 minute, lucru ce reprezinta un avantaj, in opinia noastra, avand la dispozitie suficient timp sa alegeti una sau mai multe. De ce spunem ca reprezinta un avantaj? Pentru ca in acest fel nu veti mai fi tentati sa „alergati” si dupa alte cote, cum ar putea sa se procedeze in cazul pariurilor live. Astfel iar sansele ca balanta sa nu ajunga la 0 cresc simtitor.

Este adevarat, rezultatul sporturilor virtuale depinde in mare masura de casa de pariuri, toti utilizatorii pornind insa cu sanse egale, deoarece acel meci va fi vizionat de toata lumea. Astfel, nu putem spune ca aceste sporturi virtuale sunt „masluite”, in scopul de a ne limita castigurile.

Nu rata bonusul de 900 RON oferit de 10Bet pentru prima inregistrare!

Sa spunem ca in cadrul unei partide de fotbal in sportul virtual beneficiati de 11 optiuni de pariere, printre care scor corect, total goluri, intervalul primului gol, cine va inscrie prima etc. Cu atatea optiuni puse la dispiozitie de 10Bet.com, cu siguranta veti gasi o cale sa profitati de pariuri sportive virtuale. Puteti concepe diferite strategii, cea mai eficienta, in opinia noastra, fiind Martingale, care consta in dublarea mizei in cazul unei pierderi. Pentru a avea profit semnificativ, cota totala ar trebui sa fie mai mare de 2.00, o cota pe care o puteti obtine plasand unul sau mai multe evenimente pe bilet.

In cazul curselor de cei si de caini, care incep din doua in doua minute, nu trebuie decat sa precizati patrupedul castigator.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Pariuri sporturi virtuale Un fenomen relativ nou, mai ales in Romania, incepe sa cucereasca tot mai multi utilizatori. Este vorba despre sporturile virtuale. Si asta nu este de mirare, avand in vedere ca aceste […]
  • Strategii pariere fotbal virtual Piata virtuala a inceput sa creasca in ultimii ani, datorita introducerii de sporturi virtuale, dintre care predomina fotbalul, cursele de cai si de caini. O casa de pariuri ce […]

Comentariile sunt inchise.