Pariuri Copa America 2015

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Pariuri Copa America 2015

Pariuri Copa America 2015

Editia cu numarul 44 a Copei America va debuta vineri dimineata, competitia fiind transmisa de Digisport.

La Copa America participa 12 echipe, impartite in 3 grupe. In sferturi vor merge primele doua din grupa, plus cele mai bune doua formatii de pe locul 3. Asadar, daca o echipa castiga meciul de debut se poate gandi deja la sferturi.

Competitia este gazduita de Chile, tara gazda deschizand „balul” cu Ecuador.

In afara celor doua formatii, in grupa A se mai afla Mexic si Bolivia. Grupa B este formata din Argentina, Jamaica, Paraguay si Uruguay, in cealalta batandu-se pentru calificarea in sferturile de finala Brazilia, Columbia, Peru si Venezuela.

Credeti ca Brazilia va castiga aceasta Copa America? Analizati de doua ori inainte sa mizati asta, fiindca Brazilia se afla intr-o perioada de tranzitie, dupa cum chiar Thiago Silva declara. Asta, in ciuda faptului ca brazilienii au obtinut rezultate foarte bune in meciurile amicale. Insa una este un meci amical, in care evoluezi fara presiune si alta este unul oficial. De altfel, asta s-a vazut si la Campionatul Mondial de anul trecut.

In ceea ce priveste pariuri Copa America 2015, casa de pariuri Unibet ne pune la dispozitie o oferta foarte bogata.

Pentru a ne da seama de asta, este suficient doar sa spunem ca pentru meciul de deschidere putem alege din 200 optiuni de pariere. Daca doriti sa mizati pe castigatoarea turneului, trebuie sa stiti ca Argentina porneste favorita, cu o cota de 2.9, urmata de Brazilia (4.33) si de Chile (5.00). Formatia care a castigat de cele mai multe ori Copa America nu este insa niciuna dintre cele 3, ci Uruguay, cu 15 titluri. Ea este urmata de Argentina, care a castigat trofeul de 14 ori si de Brazilia, care are doar 8 victorii finale. Precedenta editie de Copa America, desfasurata in 2011, a fost castigata de Uruguay.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

In ceea ce priveste pariuri Copa America 2015 pe termen lung, Unibet nu va pune la dispozitie sa pariati doar pe castigatoarea turneului, ci si pe echipa care va castiga grupa, pe cele care vor termina intre primele doua din grupa, din ce grupa va proveni castigatoarea turneului, cate puncte va obtine o echipa in grupa etc. .

In 2016 se vor celebra 100 de ani de la prima editie Copa America printr-o noua editie a competitiei, care va avea loc in SUA.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Pariuri handbal masculin CM 2015 In aceasta seara va debuta editia cu numarul 24 a Campionatului Mondial de handbal masculin. Tara organizatoare este Qatar, directorul general al competitiei declarand ca 99% dintre […]
  • Pariati pe Campionatul Mondial din Brazilia Sarbatoarea fotbalului, Campionatul Mondial din 2014 din Brazilia, a inceput, ca sa zicem asa. Si spunem asta pentru ca toti iubitorii fotbalului au comentat componenta grupelor, stabilita […]

Comentariile sunt inchise.