Transmisiuni video Unibet

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Transmisiuni video Unibet

Transmisiuni video Unibet

Aveti foarte multe motive de a va inregistra la casa de pariuri Unibet. Pe langa o oferta bogata, un mod de pariere inovator sau un foarte rapid si excelent suport (live chat sau prin e-mail), aveti ocazia de a urmari transmisiuni video Unibet.

Foarte putine case online beneficiaza de transmisiuni video, aceasta fiind o dovada in plus ca Unibet este o casa de pariuri de top. Accentul nu cade pe transmisiuni din fotbal, ci acestea vizeaza toate sporturile si evenimentele importante. In afara fotbalului, mai puteti gasi transmisiuni din tenis, hochei pe gheata, baschet, volei, handbal, baseball, rugby sau chiar cricket.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Evident, fiind o casa de pariuri, pentru a putea viziona aceste sporturi, trebuie sa fiti inregistrat la Unibet si sa aveti bani in cont si/sau sa aveti cel putin un pariu efectuat la aceasta casa de pariuri in ultimele 24 ore. Pentru a suporta mai usor costurile ce necesita unele transmisiuni video, vi se va cere sa efectuati un pariu pentru a vedea un anumit sport (nu insa fotbal sau tenis). Acest lucru se intampla insa destul de rar.

Aceste transmisiuni video Unibet se gasesc in sectiunea „Live Betting”.

Odata accesata sectiunea, veti observa ca aveti la dispozitie, in stanga paginii, o optiune numita „live calendar”. Daca selectati acea optiune, va va aparea o lista, impartita pe zile, continand toate meciurile live pe care le va pune la dispozitie Unibet, insa si toate transmisiunile video. In aceasta perioada de vara, cand oferta este slaba, media zilnica a transmisiunilor video este 8-10, insa pe masura ce vor incepe campionatele, nu doar la fotbal, ci si la alte sporturi, numarul acestor transmisiuni cu siguranta se va inmulti.

Programul transmisiunilor live Unibet afiseaza urmatoarele 7 zile, astfel ca veti sti din timp daca evenimentul vostru preferat va fi transmis la aceasta casa de pariuri sau daca va trebui sa cautati alte cai pentru a-l vedea. Nu va ingrijorati daca in oferta de peste 6 zile, sa zicem, nu apare nicio transmisiune video Unibet. Acestea se updateaza de la o zi laalta.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Cele mai bune oferte pentru pariuri live Majoritatea celor care vor sa isi deschida cont la o casa de pariuri online doreste sa castige sume de bani, mai mari sau mai mici, intr-un timp cat se poate de scurt. Sa specificam […]
  • Cel mai profitabil sport la pariuri sportive In primul rand, trebuie spus ca niciun pariu, fie ca vorbim de fotbal, tenis, baschet, handbal sau alte sporturi, nu este dinainte castigator, oricat de mica ar fi cota ca acel […]

Comentariile sunt inchise.