Pariu fara risc Wimbledon

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Pariu fara risc Wimbledon

Pariu fara risc Wimbledon

Nu credem ca ne poate contrazice nimeni cand spunem ca Unibet este casa de pariuri care ofera cele mai multe promotii. Maine va incepe turneul de Grand Slam de la Wimbledon, iar pe langa oferta de care am pomenit intr-un articol anterior si care se va incheia maine, inainte de primul meci de pe tabloul principal, aceasta casa de pariuri vine cu aceeasi oferta ca la turneul de la Roland Garros.

Mai exact, daca plasati 4 pariuri live in fiecare zi pe turneul de la Wimbledon, la urmatorul vi se va restitui miza, pana la 25 lei, in caz ca acesta este pierdut. Cu alte cuvinte, veti beneficia de un pariu fara risc Wimbledon. Oferta este valabila in fiecare zi a turneului, pana pe 12 iulie. Atentie, este vorba despre 4 pariuri, nu despre 4 meciuri diferite. Astfel, cele 4 pariuri pot fi plasate chiar si pe un singur meci. Pariul fara risc (cel de-al cincilea) poate fi plasat pe orice sport, dar in aceeasi zi in care va este acordat.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Pentru a obtine acest pariu fara risc Wimbledon, cota minima a unui pariu trebuie sa fie 1.4.

Nu sunteti inscrisi automat la promotie, ci trebuie sa optati manual, de pe pagina promotiei. Trebuie optat nu doar inainte de a plasa pariurile, ci si dupa ce le-ati pus pe toate 4. Astfel, optati prima oara pentru oferta, iar dupa ce ati plasat cele 4 pariuri, toate in ziua respectiva, optati pentru pariul fara risc. Acesta va fi valabil din momentul in care s-au decis toate cele 4 pariuri live. Puteti paria mai mult decat valoarea pariului fara risc, insa rambursarea va fi de maxim 25 lei.

Pariul fara risc se va acorda doar daca meciul a fost plasat, dar si stabilit in acea zi. Astfel, va recomandam sa nu mizati pe un meci de tenis acest al cincilea pariu, fiindca exista riscul sa se amane din cauza ploii sau a intunericului, iar dumneavoastra sa nu mai aveti posibilitatea de a obtine pariul fara risc, in cazul in care rezultatul ar fi fost gresit pronosticat. Promotia este valabila si in cazul parierii de pe mobil.

 

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Pariu fara risc Calendarul de Primavara Unibet A doua zi a Calendarului de Primavara Unibet vine cu o promotie ceva mai interesanta ca ieri. Concret, aveti sansa de a intra in posesia unui pariu fara risc de 100% pana la 50 lei. […]
  • Rambursare bani Unibet Mai sunt cateva zile si incepe cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului. Casa de pariuri vine cu o promotie in preajma fiecarui eveniment sportiv important, asa ca nu avea cum […]

Comentariile sunt inchise.