Importanta respectarii targetului in pariuri

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Importanta respectarii targetului in pariuri

Importanta respectarii targetului in pariuri

Un aspect foarte important pe care multa lume nu il respecta este targetul la pariuri. Desi, la prima vedere, este un detaliu nesemnificativ, importanta respectarii targetului in pariuri poate avea un impact decisiv asupra balantei contului.

Un parior profesionist isi propune un target de-a lungul unei saptamani, unei luni sau chiar a unui an, iar cand l-a atins ori renunta sa mai joace in intervalul ramas de timp, ori o ia de la capat. Sigur, este foarte usor de facut planuri, insa este mai greu sa le respecti. Asta mai ales cand vine vorba despre bani si un potential castig, unul care poate deveni tot mai mare. Totul este sa stii cand sa te opresti.

Acum sa vorbim si despre situatia nedorita, dar destul de des intalnita, in care targetul stabilit nu este atins in acea perioada. Daca perioada este de o luna sau chiar de o saptamana, nu trebuie sa va impacientati in cazul in care dupa prima zi nu ati realizat profit. Tineti minte ca niciun parior, oricat de bun ar fi, nu poate fi de fiecare data pe profit. Ideal ar fi sa va stergeti din memorie acea prima zi si sa va faceti un obiectiv din a recupera pierderile avute ziua precedenta, ci nu de a va afla pe profit. 

Nu rata bonusul de 900 RON oferit de 10Bet pentru prima inregistrare!

Din pacate, multa lume se lacomeste, fiindca acesta este cuvantul potrivit, hotarand sa efectueze pariuri cu miza mai mare decat de obicei, in speranta recuperarii rapide a deficitului. De multe ori, cei ce fac asta isi pierd repede banca de start.

Asadar, nu neglijati importanta respectarii targetului in pariuri, insa nici nu actionati la disperare cand vedeti ca nu sunteti pe profit.

O casa de pariuri care va ajuta, practic, sa vedeti cum va veti descurca pe aceasta tema este 10Bet.com. Aceasta va acorda un bonus de 50% pana la 200 euro la prima depunere. Trebuie doar sa rulati suma depusa o data, dupa care bonusul va fi creditat in cont. Sigur, bonusul are si el anumite cerinte de rulaj, cerinte pe care aveti destul timp sa le indepliniti, termenul fiind de 90 zile de la depunere. Asadar, recomandam ca in prima luna sa incercati diverse strategii cu banii obtinuti gratuit, practic, stabilindu-va, totodata, un target.

De cei 400 euro, suma necesara pentru a primi bonusul maxim de 200 euro, nu va veti atinge decat pentru a-i rula o singura data. Apoi, daca targetul nu este atins sau daca veti risipi cei 200 euro, veti ramane cu cei 400 depusi initial, bani pe care ii puteti retrage in orice moment dupa ce bonusul a fost rulat in totalitate sau risipit. Cu siguranta insa, dupa ce ati incercat o data sa respectati un target intr-un anumit interval de timp, veti fi mai disciplinat in ceea ce priveste pariurile, iar acest lucru va va ajuta foarte mult pe viitor.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Respectarea targetului in pariuri Probabil majoritatea dintre voi care joaca la pariuri urmaresc sa isi dubleze, tripleze sau chiar sa isi inzeceasca banca pe parcursul unei luni. Dar, oare, o data atins targetul, veti […]
  • Conditii rulaj bonus pariuri Un avantaj major al caselor de pariuri online fata de cele offline este acela de bonus la prima inregistrare. Acestea pot fi sub forma unor pariuri fara risc sau bonus proriu-zis de […]

Comentariile sunt inchise.