Cum sa obtineti un card pentru pariuri?

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Cum sa obtineti un card pentru pariuri

Cum sa obtineti un card pentru pariuri

Probabil multi dintre cei ce vor sa parieze pe Internet au senzatia ca este greu de facut un card pentru pariuri, acesta necesitand multe costuri, timpul de procesare fiind unul lung. In realitate insa, nu este deloc asa.

Daca nu aveti idee cum sa obtineti un card pentru pariuri, va spunem noi ca este foarte simplu.

De fapt, acesta este ca un card normal, cu specificatia ca este destinat doar pariurilor si tranzactiilor online. Taxa de creare a cardului este una modica, ca la cardurile normale, chiar absenta in unele cazuri, timpul de asteptare pana la sosirea lui fiind de maxim doua saptamani. Avand aceste carduri pentru pariuri, puteti, in sfarsit, sa va deschideti un cont la o casa de pariuri online si sa nu va mai deplasati pana la cea mai apropiata agentie de pariuri, care s-ar putea sa fie inchisa, ori este probabil ca acea casierita sa fie in pauza de masa. La casele de pariuri online puteti paria la orice ora din zi si din noapte, oferta fiind si ea mai bogata. In plus, veti scapa de aglomeratia pe care o intalniti des la agentiile de cartier.

Nu rata bonusul de 900 RON oferit de 10Bet pentru prima inregistrare!

Sigur, inainte de a va intreba cum sa obtineti un card pentru pariuri, ar fi bine sa va interesati ce fel de card este mai bun, insa si la ce banca ar fi preferabil sa vi-l faceti. Cele mai des acceptate carduri de catre casele de pariuri sunt VISA si Mastercard. In opinia noastra, cel mai bun card este VISA Electron de la ING Bank. Acesta este gratuit, putandu-se aplica pentru el chiar si pe siteul www.ing.ro. Un alt avantaj al acestui card este acela ca va puteti alimenta contul la orice ora din zi si din noapte, cu ajutorul optiunii „Self Bank”.

In cazul in care aveti rezerve in ceea ce priveste tranzactiile online, banii vostri sunt in deplina siguranta, acest sistem de siguranta imbunatatindu-se mult in ultimul timp. Sigur, referindu-ne la casele de pariuri, sunt unele pe „lista neagra”, care intampina ceva probleme cu platile sau chiar nu le fac deloc. Cu siguranta insa ca despre aceste case de pariuri nu veti auzi de altundeva decat in urma unei cautari pe google. Nu este cazul si daca vorbim de 10Bet.com. Aceasta casa de pariuri este cunoscuta la nivel mondial, sponsorizand cateva echipe de fotbal, dar si evenimente sportive. In plus, la inregistrare puteti beneficia de un bonus de 50% pana la 200 euro, oferta de pariuri fiind si ea vasta.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • De ce nu alege toata lumea sa parieze online? In Romania pariurile online au aparut acum mai bine de 10 ani. Cu toate acestea, mai sunt persoane, chiar mai multe decat ne asteptam, care prefera pariurile off-line. Si asta din mai […]
  • Depunere prin card la Unibet In urma unui sondaj, casa de pariuri a reiesit ca este de departe cea mai bine vazuta de pariorii romani dintre cele licentiate. Nici nu este de mirare, avand in vedere oferta […]

Comentariile sunt inchise.