Cum sa prevenim dependenta de pariuri

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Cum sa prevenim dependenta de pariuri

Cum sa prevenim dependenta de pariuri

Atunci cand ne incepem aventura in ceea ce priveste pariurile, fie ele offline sau online, nu ne gandim ca vom ajunge sa avem probleme din cauza pariurilor.

Cum insa pariurile, ca si jocurile de noroc, iti ofera posibilitatea de a castiga bani, este foarte usor pentru cineva sa devina dependent de pariuri. Si cu siguranta aceasta dependenta nu va aduce nimic bun. Din cauza lipsei banilor, toti cheltuiti la pariuri, unele persoane ajung chiar sa se sinucida, exemple avand si in Romania.

Pentru a nu ajunge sa comitem astfel de gesturi disperate, trebuie sa stim cum sa prevenim dependenta de pariuri.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

In primul rand, ar trebui sa ne programam un buget destinat pariurilor la inceputul fiecarei luni, pe care sa avem grija sa nu il depasim. Apoi, mai ales in cazul pariurilor online, nu ar trebui sa plasam foarte multe pariuri la un interval scurt de timp. Si aici avem in vedere, mai ales, sectiunea „Pariuri live”, in care, teoretic, poti plasa zeci de pariuri intr-un interval de 10 minute. Sigur, nu spunem ca aceasta sectiune nu este de ajutor pariorilor, mai ales cand acestia au posibilitatea de a viziona online meciul pe care pariaza. O casa de pariuri care ofera aceasta oportunitate este Unibet. Aici poti vedea zeci sau chiar peste 100 partide live pe saptamana, indiferent de sport, punandu-va la dispozitie chiar si programul transmisiunilor video pentru urmatoarele 7 zile.

Revenind la subiectul din articolul nostru, daca nu am stiut cum sa prevenim dependenta de pariuri, un ajutor vine, culmea, de la un site de pariuri.

Este vorba tot despre Unibet, care ofera sfaturi, dar si linkuri utile pentru cei care deja se afla intr-o anumita faza a dependentei de pariuri. Acest ajutor il gasiti pe pagina principala a siteului, in subsolul ei, cu titlul „Responsible gaming”.

Cu un simplu click pe acea sectiune, vi se ofera multe solutii pe care sa le incercati pentru a stopa aceasta dependenta. Printre ele se afla: asistenta online de catre persoane specializate prin simpla trimitere a unui e-mail, un test pe care, dupa ce il faceti, vi se va spune cat de dependent sunteti de pariuri. De asemenea, aici vi se ofera posibilitatea de a seta o limita a depozitelor sau chiar de a descarca anumite programe in computer care sa va interzica accesul la alte case de pariuri sau la jocuri de noroc. Din cate stim noi, Unibet este singura casa de pariuri care ne spune cum sa prevenim dependenta de pariuri sau cum sa o inlaturam, asumandu-si faptul ca, prin asta, poate pierde multi bani. Insa ea pune bunastarea clientului mai presus de propriile interese.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Oferte case pariuri online Spre deosebire de agentiile de cartier, care au toate aproximativ acelasi tipar, in cazul caselor de pariuri online aveti o mai mare libertate de alegere. Sunt unele case de pariuri […]
  • Case pariuri ce beneficiaza de transmisiuni live In ultima vreme beneficiem de servicii din ce in ce mai bune de la majoritatea caselor de pariuri, lucru care nu poate decat sa ne bucure. Un astfel de serviciu este oferirea […]

Comentariile sunt inchise.