Importanta managementului banilor in pariuri

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Importanta managementului banilor in pariuri

Importanta managementului banilor in pariuri

Unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie tinut cont cand incepeti sa mizati la o casa de pariuri este managementul banilor. Daca nu tineti cont de acest lucru, sansele de a incheia pe termen mediu sau lung pe profit sunt destul de minime. Cand spunem asta ne referim la o perioada de cel putin o luna.

Sigur, pot exista si cazuri, foarte putine, de altfel, in care, intr-un exces de zel, o persoana se decide sa formeze o cota enorma pe bilet, formata din 10 sau mai multe evenimente, iar biletul sa fie castigator. In cele mai multe cazuri insa, daca veti proceda astfel, suma de bani din cont va disparea incet-incet. 

Asadar, importanta managementului banilor in pariuri ar trebui sa fie primul lucru de care sa tineti cont cand depuneti la o anumita casa de pariuri.

In cazul in care doriti sa plasti un bilet cu mai mult de 5 evenimente, va sfatuim ca miza sa nu depaseasca 2% din banca dumneavoastra. Daca vorbim de bilete cu minim 3 si maxim 5 selectii, miza poate fi intre 3% si 4% din banca. Evident, aici vorbim de cote decente, pana in 3.00. De ce sfatuim sa plasati un procent atat de mic? Pentru ca, oricat de mica ar fi cota, riscul ca una sau mai multe echipe/jucatori alese de dumneavoastra sa nu prinda o zi buna creste. Cu alte cuvinte, riscul creste direct proportional cu numarul meciurilor de pe bilet, lucru logic, de altfel.

Nu rata bonusul de 900 RON oferit de 10Bet pentru prima inregistrare!

In cazul in care veti plasa doua meciuri pe bilet, miza poate fi de maxim 7%, iar daca plasati un bilet single miza ar trebui sa fie maxim 10% din banca dumneavoastra. Situatia se schimba putin in cazul in care urmati o strategie. Cea mai cunoscuta strategie este Martingale, in care dublati miza in cazul unei pierderi, cota pe bilet trebuind sa fie minim 2.00. Aici va recomandam ca miza de plecare sa reprezinte 1% din banca dumneavoastra totala. O casa de pariuri pe care v-o recomandam este 10Bet.com. Aici beneficiati la inregistrare de un bonus de 50% pana la 200 euro. Este adevarat ca sunt anumite conditii pentru ca bonusul sa fie eliberat, conditii ce trebuie indeplinite insa in termen de 90 zile de la acordarea bonusului. Pana atunci, puteti exersa diferite strategii, dar si sa va manageriati banii cum stiti mai bine cu acei 200 euro oferiti de 10Bet.com. Dupa doua luni de zile, sa zicem, poate veti avea un profit destul de mare, nemaifiind o problema atat de mare, astfel, rularea bonusului.

Dupa cum observati, importanta managementului banilor in pariuri trebuie privita cu seriozitate daca intr-adevar doriti sa obtineti un profit considerabil de pe urma pariurilor. Sigur, nimeni nu va garanteaza profit daca va veti indrepta atentia spre importanta managementului banilor in pariuri, insa sansele sunt mult mai mari de a nu pierde toata banca pe termen scurt.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Importanta respectarii targetului in pariuri Un aspect foarte important pe care multa lume nu il respecta este targetul la pariuri. Desi, la prima vedere, este un detaliu nesemnificativ, importanta respectarii targetului in […]
  • Profitati de pariuri sporturi virtuale! Daca v-ati saturat sa asteptati ore sau poate chiar zile pana cand pariul dumneavoastra plasat inainte de inceperea evenimentului sa se finalizeze, va vom oferi o solutie. Nu, nu este […]

Comentariile sunt inchise.