Metode de depunere la casele de pariuri online

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Metode de depunere la casele de pariuri online

Metode de depunere la casele de pariuri online

Inainte de a va inregistra la un site de pariuri, trebuie sa aveti in vedere multe aspecte legate de acesta. Printre ele, un rol important il joaca metodele de depunere.

In privinta metodelor de retragere, nu va faceti griji in caz ca nu vedeti niciuna sau daca vedeti prea putine. In general, puteti retrage prin aceeasi metoda prin care ati efectuat depunerea.

Puteti beneficia de numeroase metode de depunere la casele de pariuri online daca vorbim despre cele mai cunoscute.

O prima metoda si cea mai raspandita la nivel mondial este depunerea prin cardul de credit sau de debit. La majoritatea caselor de pariuri nu se percepe comision nici la depunere, dar nici la retragere. Cand depuneti folosind cardul de credit, suma depusa va fi disponibila imediat in cont, ca in cazul aproape oricarei metode de depunere, de altfel. Daca doriti sa retrageti prin cardul de credit (debit), acelasi cu care ati efectuat depozitul, pentru a va veni banii in cont trebuie sa asteptati intre una si 5 zile lucratoare.

Daca nu doriti sa asteptati atat de mult timp pana ce banii vor ajunge in contul dumneavoastra, va recomandam un portofel virtual. Cel mai cunoscut astfel de portofel in Romania este Skrill, fiindca este foarte usor de folosit. Pur si simplu, accesati pagina Skrill, iar in maxim 5 minute, dupa ce veti completa datele, veti avea un portofel virtual. Apoi trebuie adaugat numarul unui card la acel portofel, pentru verificare trebuind sa scrieti suma exacta pe care Skrill v-a extras-o temporar de pe card, suma care va aparea pe extrasul de cont. Apoi puteti deja sa depuneti la orice casa de pariuri care permite utilizarea Skrill. Aproape toate casele de pariuri au implementat aceasta metoda. In cazul unei retrageri, banii vor fi la dumneavioastra in cont in maxim doua zile, insa procesul poate dura si cateva ore, in functie de casa de pariuri.

Nu rata bonusul de 900 RON oferit de 10Bet pentru prima inregistrare!

Daca insa doriti sa faceti lucrurile intr-o maniera simpla, va sfatuim sa cumparati un card paysafecard, card ce arata ca o cartela telefonica. Cardul paysafecard ar trebui sa se gaseasca la orice asemenea punct de vanzare, acel card avand un cod de 16 cifre. Dupa ce l-ati cumparat, scrieti acel cod in contul dumneavoastra de pe mypaysafecard.com, iar apoi la casa de pariuri la care doriti sa efectuati depunerea prin acea metoda. Pentru a retrage banii insa, trebuie sa dispuneti de un cont bancar.

O metoda pe care nu v-o recomandam este cea prin transfer bancar. Este adevarat, aceasta nu necesita niciunfel de card, insa depozitul poate dura pana la 5 zile, iar retragerea pana la 10 zile. In plus, mai pot exista si comisioane.  

Mai sunt cateva metode de depunere la casele de pariuri online, cum ar fi Neteller (portofel virtual), Ukash etc. O astfel de casa care dispune de toate aceste metode de depunere, dar si de altele, este 10Bet.com. Aceasta nu percepe comision la depunere, dar nici la retragere. Exceptie face depunerea prin transfer bancar, unde comisionul este perceput in functie de acordul cu banca. Sa spunem si faptul ca suma minima de retras prin transfer bancar la 10Bet.com este de 50 euro. Insa nu stim cine ar prefera aceasta metoda. Dupa cum am spus si mai sus, exista destule metode de depunere la casele de pariuri online care va fac sa pierdeti mult mai putin timp, iar suma minima de retragere este ori de 10, ori de 20 euro.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Ghid complet Unibet Multi dintre voi care au ales de curand calea pariurilor online sau care va exprimati intentia de a paria si altundeva decat la agentiile de cartier, nu cunosc toate "secretele" […]
  • Top 3 case pariuri care accepta Skrill Vremea cand casele de pariuri puneau la dispozitie doar metoda depunerii cu al vostru card au apus, acum existand destule metode de plata. Una dintre ele ar fi Skrill sau […]

Comentariile sunt inchise.