Cum sa alegi cea mai buna casa de pariuri online?

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Cum sa alegi cea mai buna casa de pariuri online

Cum sa alegi cea mai buna casa de pariuri online

Fie ca esti incepator in ale pariatului online sau nu, o casa online pe placul tau este destul de greu de gasit, asta daca esti pretentios.

Sigur, multe dintre casele de pariuri online cunoscute beneficiaza de o oferta bogata, punandu-ti la dispozitie mai multe metode de depozit, neavand probleme la retrageri. Pentru multi pariori aceste lucruri ar fi suficiente.

Sunt insa unii pariori care doresc mai mult, iar pentru aceia, printre care probabil te numeri si tu, le vom arata cum sa alegi cea mai buna casa de pariuri online.

Pe langa toate aceste lucruri, pentru a fi considerata de top, cel putin in Europa, o casa de pariuri ar trebui sa beneficieze de pariuri live. Sigur, multe case au adoptat aceasta sectiune, insa doar cateva pun la dispozitie peste 1 000 pariuri live zilnic. Majoritatea abia daca ajunge la cateva sute de pariuri live pe zi. De asemenea, nu ar fi rau daca acea casa de pariuri ar dispune si de transmisiuni live, nu doar de pariuri live. Acesta nu este insa singurul criteriu care raspunde la intrebarea „Cum sa alegi cea mai buna casa de pariuri online”. Acea casa trebuie sa ofere diversitate utilizatorului. Astfel, daca acesta nu mai doreste sa plaseze pariuri sportive si prefera sa joace poker sau jocuri de cazino, ar trebui sa aiba aceste posibilitati la acea casa de pariuri, ci nu sa caute la alta.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Un alt aspect pentru ca o casa de pariuri sa aiba succes ar fi acela de a exista un suport live pentru clienti. A trecut demult vremea in care o casa de pariuri era considerata de top doar daca oferea o adresa de mail la care sa contactam stafful daca avem intrebari. Acum, tot mai multe case de pariuri beneficiaza de live chat. Din pacate, la mai multe case de pariuri trebuie sa astepti cateva minute pana „iti va veni randul”, iar de multe ori cel sau cea din staff iti da un raspuns nemultumitor, problema ta ramanand, in continuare, neelucidata.

Nu este si cazul casei de pariuri Unibet, care a obtinut un premiu anul trecut pentru asistenta, atat live, cat si prin e-mail. Asadar, daca doriti sa aflati raspunsul la vreo intrebare privind contul dumneavoastra sau orice nelamurire legata de Unibet, fiti sigur ca aceasta casa de pariuri va face tot posibilul ca sa va raspunda cat mai precis. De asemenea, Unibet dispune de destule pariuri live, dar si de transmisiuni live. Programul acestora poate fi consultat la ei pe site.

In afara de pariuri sportive, casa online Unibet dispune si de o platforma de poker, de jocuri de cazino, de live cazino si chiar de bingo, dar si de alte jocuri. Mai mult, puteti accesa pariurile sportive, jocul de poker si pe cele de cazino de pe mobil. Speram ca te-am lamurit cum sa alegi cea mai buna casa de pariuri online, dar si ca una dintre cele mai bune este Unibet.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Puncte forte Unibet Faptul ca Unibet este cea mai buna casa de pariuri din Romania si una dintre cele mai cunoscute din Europa stim deja. Dar care sunt aceste puncte forte Unibet care permit ca aceasta […]
  • Pariurile pe mobil si avantajele lor Fenomenul pariurilor online este si speram noi ca va mai fi in continua crestere in Romania si nu numai. Casele de pariuri au constatat asta si incearca sa-si acapareze potentialii […]

Comentariile sunt inchise.